דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
עוגיות שכבות בטעם קפה
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. עוגיות שכבות בטעם קפה

עוגיות שכבות בטעם קפה

(0)
60 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: mushi_l
המלבנים המופלאים האלה הם עוגיות סנדוויץ', הנמסות בפה בטעמים עדינים של קפה.

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1  כף
שמרים יבשים
6  כפות
מים פושרים
2  כפות
סוכר לבן
5  כוסות
קמח תופח אסם 1 ק"ג
1 
ביצה
3 
חלמון
400  גרם
מרגרינה בטמפרטורת החדר
3 
חלמון
1  כוס
סוכר לבן
3  כפות
נס קפה
1 
ביצה טרופה לזיגוג
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

60 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מכינים את הבצק: ממיסים שמרים, מים וסוכר ומניחים בצד לעשר דקות, עד לתסיסה.
  • שלב 2

    0 דקות
    מעבדים קמח עם תערובת השמרים, ביצה, חלמונים ומרגרינה במיקסר עם וו לישה, עד לקבלת בצק חלק. מניחים לבצק כ-רבע שעה.
  • שלב 3

    0 דקות
    מכינים את המלית: מקציפים חלבונים וסוכר בהדרגה, עד קבלת קצף אחיד ומבריק. מוסיפים קפה ומקציפים קצרות.
  • שלב 4

    0 דקות
    מחממים תנור ל-180 מעלות.
  • שלב 5

    0 דקות
    מרכיבים את העוגה ואופים: מחלקים את הבצק ל-4 חלקים ומרדדים כל חלק לריבוע בגודל התבנית. משמנים את התבנית או מרפדים בנייר אפייה, ומניחים בתחתית שכבת בצק ראשונה. מורחים על הבצק כשליש מהקצף. מכסים בבצק ומורחים קצף, כך שמתקבל סנדוויץ' של 4 שכבות בצק ובתוכו 3 שכבות קצף.
  • שלב 6

    0 דקות
    מברישים את שכבת הבצק העליונה בביצה טרופה. אפשר לייצור דוגמה על הבצק על ידי חריצתו במזלג בצורת זיגזג.
  • שלב 7

    0 דקות
    אופים כ-30 דקות, עד להזהבה.
  • שלב 8

    0 דקות
    מצננים לחלוטין ופורסים לעוגיות.
עוגיות שכבות בטעם קפה

שלב 1 מתוך 8

מכינים את הבצק: ממיסים שמרים, מים וסוכר ומניחים בצד לעשר דקות, עד לתסיסה.

עוגיות שכבות בטעם קפה

שלב 2 מתוך 8

מעבדים קמח עם תערובת השמרים, ביצה, חלמונים ומרגרינה במיקסר עם וו לישה, עד לקבלת בצק חלק. מניחים לבצק כ-רבע שעה.

עוגיות שכבות בטעם קפה

שלב 3 מתוך 8

מכינים את המלית: מקציפים חלבונים וסוכר בהדרגה, עד קבלת קצף אחיד ומבריק. מוסיפים קפה ומקציפים קצרות.

עוגיות שכבות בטעם קפה

שלב 4 מתוך 8

מחממים תנור ל-180 מעלות.

עוגיות שכבות בטעם קפה

שלב 5 מתוך 8

מרכיבים את העוגה ואופים: מחלקים את הבצק ל-4 חלקים ומרדדים כל חלק לריבוע בגודל התבנית. משמנים את התבנית או מרפדים בנייר אפייה, ומניחים בתחתית שכבת בצק ראשונה. מורחים על הבצק כשליש מהקצף. מכסים בבצק ומורחים קצף, כך שמתקבל סנדוויץ' של 4 שכבות בצק ובתוכו 3 שכבות קצף.

עוגיות שכבות בטעם קפה

שלב 6 מתוך 8

מברישים את שכבת הבצק העליונה בביצה טרופה. אפשר לייצור דוגמה על הבצק על ידי חריצתו במזלג בצורת זיגזג.

עוגיות שכבות בטעם קפה

שלב 7 מתוך 8

אופים כ-30 דקות, עד להזהבה.

עוגיות שכבות בטעם קפה

שלב 8 מתוך 8

מצננים לחלוטין ופורסים לעוגיות.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • עוגיות חמאה וקינמון פריכות

    עוגיות חמאה וקינמון פריכות

    55 דקות קל
  • עוגיות שיבולת שועל וחמאת בוטנים

    עוגיות שיבולת שועל וחמאת בוטנים

    45 דקות בינוני
  • עוגת גבינה אפויה עם עוגיות אוריאו - מעדן

    עוגת גבינה אפויה עם עוגיות אוריאו - מעדן

    90 דקות בינוני
  • עוגת וניל - עוגיות פרווה

    עוגת וניל - עוגיות פרווה

    25 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים