דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
פבלובה אוורירית ופריכה עם תותים
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. פבלובה אוורירית ופריכה עם תותים

פבלובה אוורירית ופריכה עם תותים

(1)
קל
מתכונאי/ת: רות אופק
היא יפיפייה ומרשימה, פריכה וטעימה, ועל אף חגיגיותה היא מאוד קלה להכנה

רכיבים

מנות 12

המתכון הזה נוצר עבור 12 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
5 
חלמון מביצים בגודל L (סה"כ 200 גרם)
2  כוסות
סוכר לבן
1  כף
חומץ (לא חובה)
1  כפית
תמצית וניל
1  מיכל
שמנת מתוקה מתוקה או צמחית
1  כף
פודינג אינסטנט בטעם וניל
0  לפי הטעם
תות שדה
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

  • שלב 1

    0 דקות
    מניחים בקערת המיקסר את החלבונים ואת הסוכר, ומציבים אותה מעל סיר עם מעט מים רותחים בתחתית. חשוב שהמים לא יגעו בקערת המיקסר, לכן, יש לבחור סיר שמתאים בקוטר לתחתית הקערה. מחממים את החלבונים ואת הסוכר. מדי פעם מערבבים את התערובת, כדי שחלילה לא תהפוך לחביתת חלבונים (אם זה קורה עדיין אפשר להציל. פשוט תסננו את החלבונים לקערה נפרדת).
  • שלב 2

    0 דקות
    ברגע שהסוכר מתמוסס, מעבירים את הקערה למיקסר, מוסיפים כף חומץ וכפית תמצית וניל, ומתחילים להקציף. תוך כמה דקות תקבלו קצף לבן, מבריק וסמיך, כך שאם תהפכו את הקערה הוא לא ייפול ממנה.
  • שלב 3

    0 דקות
    מחממים תנור לחום של 100 מעלות. מרפדים תבניות בנייר אפייה, ובעזרת 2 כפות יוצקים ענני מרנג לתבנית. חשוב לשמור מרחק בין התלוליות כי המרנג מתנפח מעט באפייה.
  • שלב 4

    0 דקות
    אופים, או ליתר דיוק מייבשים, את המרנגים כשעתיים-שלוש לפחות, עד שהם פריכים ונפרדים בקלות מנייר האפייה. אפשר גם להשאיר את המרנגים בתנור אחרי האפייה והם ימשיכו להתייבש, זה רק יעשה להם טוב.
  • שלב 5

    5 דקות
    להרכבת המנה - מקציפים את השמנת המתוקה עם אינסטנט הפודינג, עד לקבלת מרקם יציב.
  • שלב 6

    0 דקות
    מסדרים על צלחת הגשה גדולה את כל המרנגים. יוצקים מעל כל מרנג קרם, מעליו תותים. שומרים במקרר עד ההגשה. בתיאבון!
פבלובה אוורירית ופריכה עם תותים

שלב 1 מתוך 6

מניחים בקערת המיקסר את החלבונים ואת הסוכר, ומציבים אותה מעל סיר עם מעט מים רותחים בתחתית. חשוב שהמים לא יגעו בקערת המיקסר, לכן, יש לבחור סיר שמתאים בקוטר לתחתית הקערה. מחממים את החלבונים ואת הסוכר. מדי פעם מערבבים את התערובת, כדי שחלילה לא תהפוך לחביתת חלבונים (אם זה קורה עדיין אפשר להציל. פשוט תסננו את החלבונים לקערה נפרדת).

פבלובה אוורירית ופריכה עם תותים

שלב 2 מתוך 6

ברגע שהסוכר מתמוסס, מעבירים את הקערה למיקסר, מוסיפים כף חומץ וכפית תמצית וניל, ומתחילים להקציף. תוך כמה דקות תקבלו קצף לבן, מבריק וסמיך, כך שאם תהפכו את הקערה הוא לא ייפול ממנה.

פבלובה אוורירית ופריכה עם תותים

שלב 3 מתוך 6

מחממים תנור לחום של 100 מעלות. מרפדים תבניות בנייר אפייה, ובעזרת 2 כפות יוצקים ענני מרנג לתבנית. חשוב לשמור מרחק בין התלוליות כי המרנג מתנפח מעט באפייה.

פבלובה אוורירית ופריכה עם תותים

שלב 4 מתוך 6

אופים, או ליתר דיוק מייבשים, את המרנגים כשעתיים-שלוש לפחות, עד שהם פריכים ונפרדים בקלות מנייר האפייה. אפשר גם להשאיר את המרנגים בתנור אחרי האפייה והם ימשיכו להתייבש, זה רק יעשה להם טוב.

פבלובה אוורירית ופריכה עם תותים

שלב 5 מתוך 6

להרכבת המנה - מקציפים את השמנת המתוקה עם אינסטנט הפודינג, עד לקבלת מרקם יציב.

פבלובה אוורירית ופריכה עם תותים

שלב 6 מתוך 6

מסדרים על צלחת הגשה גדולה את כל המרנגים. יוצקים מעל כל מרנג קרם, מעליו תותים. שומרים במקרר עד ההגשה. בתיאבון!

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 2

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
G Gal

איך 2 גרם חלבון לאחד. בפלובה כולה עשוייה מחלבון

מערכת בישולים

היי, מצוינת במתכון כמות של 5 חלבונים 🌹

א ארנב הפסח

זה ממש טעים נראה לי שאני אכין את זה כל שנה הילדים ממש עפו על זה

מערכת בישולים

כיף לשמוע וחג שמח 🌸

הערה טען עוד

גלו עוד

  • קיץ
  • חטיף
  • עוגות
  • בראנץ'
  • מתחת ל-300 קלוריות
  • דל במלח
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • ארוחת בוקר
  • מנה עיקרית
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • פבלובה טופי משפחתית ומושלמת

    פבלובה טופי משפחתית ומושלמת

    120 דקות בינוני
  • פבלובה בקלי קלות

    פבלובה בקלי קלות

    120 דקות בינוני
  • פבלובה מושחתת עם גלידה, שוקולד וחלבה

    פבלובה מושחתת עם גלידה, שוקולד וחלבה

    40 דקות בינוני
  • פבלובה

    פבלובה

    180 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים