דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
פורל ברוטב אננס
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. פורל ברוטב אננס

פורל ברוטב אננס

(0)
40 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: מערכת בישולים
דג מטוגן ברוטב מתקתק משגע. כדאי לנסות!

רכיבים

מנות 2

המתכון הזה נוצר עבור 2 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
2 
דגי פורל
3  כפות
מיץ לימון
3  כפות
קמח לבן מנופה
1  כפית
מלח
0.5  כפית
פלפל
0.5  כוס
שמן קנולה לטיגון
1  כוס
מיץ אננס
2  כפיות
ריבת משמש או אננס
2  כפות
מיץ לימון
0.5  כפית
מלח
0.25  כפית
פלפל
1  כף
קורנפלור
3  כפות
מים
3  פרוסות
אננס
3  כפות
שקדים מטוגנים
1  זר
פטרוזיליה
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

40 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    רוחצים היטב את הדגים, מטפטפים מיץ לימון על הדג מבחוץ ומבפנים ומשהים 10 דקות.
  • שלב 2

    0 דקות
    מערבבים את הקמח, מלח ופלפל. מקמחים את הדגים קלות ומטגנים משני הצדדים בשמן חם. מוציאים את הדגים ומסדרים על גבי מגבת נייר. באותו השמן מטגנים קלות את השקדים.
  • שלב 3

    0 דקות
    בסיר קטן ושטוח מערבבים מיץ אננס, ריבה, מיץ לימון, מלח ופלפל ומרתיחים. מבשלים במשך כ-3 דקות על להבה נמוכה. בינתיים מוהלים עמילן תירס במעט מים, מוסיפים לרוטב ומערבבים.
  • שלב 4

    0 דקות
    מעבירים את הדגים לצלחת הגשה, יוצקים עליהם את הרוטב, מקשטים בחצאי פלחי אננס ומפזרים את השקדים ועלי הפטרוזיליה.
פורל ברוטב אננס

שלב 1 מתוך 4

רוחצים היטב את הדגים, מטפטפים מיץ לימון על הדג מבחוץ ומבפנים ומשהים 10 דקות.

פורל ברוטב אננס

שלב 2 מתוך 4

מערבבים את הקמח, מלח ופלפל. מקמחים את הדגים קלות ומטגנים משני הצדדים בשמן חם. מוציאים את הדגים ומסדרים על גבי מגבת נייר. באותו השמן מטגנים קלות את השקדים.

פורל ברוטב אננס

שלב 3 מתוך 4

בסיר קטן ושטוח מערבבים מיץ אננס, ריבה, מיץ לימון, מלח ופלפל ומרתיחים. מבשלים במשך כ-3 דקות על להבה נמוכה. בינתיים מוהלים עמילן תירס במעט מים, מוסיפים לרוטב ומערבבים.

פורל ברוטב אננס

שלב 4 מתוך 4

מעבירים את הדגים לצלחת הגשה, יוצקים עליהם את הרוטב, מקשטים בחצאי פלחי אננס ומפזרים את השקדים ועלי הפטרוזיליה.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • דגים
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • ללא ביצים
  • מנה עיקרית
  • ללא סרטנים
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • פורל אפוי בנייר כסף

    פורל אפוי בנייר כסף

    30 דקות קל
  • פורל מטוגן בשמן עמוק

    פורל מטוגן בשמן עמוק

    20 דקות בינוני
  • דג פורל על האש

    דג פורל על האש

    30 דקות קל
  • פורל על האש

    פורל על האש

    20 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים