דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
פטוצ'יני ערמונים
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. פטוצ'יני ערמונים

פטוצ'יני ערמונים

(0)
קל
מתכונאי/ת: מערכת בישולים
פסטת פטוצ'יני ברוטב ערמונים משגע

רכיבים

מנות 1

המתכון הזה נוצר עבור 1 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
30  גרם
ערמונים קלופים ומבושלים מסוכרים פרוסים
160  גרם
פרפקטו פסטה פאפארדלה פטוציני לבן
10  גרם
חמאה חשוב לא מלוחה
2  שיני
שום קצוצות דק
100  מיליליטר
יין פורט
20  גרם
פטריות פורטובלו חתוכות דק (2 פטריות)
50  מיליליטר
שמנת מתוקה 32% שומן
20  גרם
גבינת פרמזן מגוררת מגוררת
10  גרם
צנוברים
0.5  כפית
מלח
1  קורט
פלפל טחון
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

  • שלב 1

    0 דקות
    במחבת על אש נמוכה, צורבים את הערמונים עם החמאה והשום. כאשר החמאה התמוססה לחלוטין מוסיפים את הפטריות ומקפיצים הכול יחד למשך דקה.
  • שלב 2

    0 דקות
    מוסיפים את הנוזלים ומתבלים במעט מלח ופלפל שחור ומצמצמים את הרוטב.
  • שלב 3

    0 דקות
    מבשלים את הפטוצ'יני בסיר עם מים חמים עד למידה הרצויה. מסננים ומוסיפים לרוטב ומקפיצים הכול יחד.
  • שלב 4

    0 דקות
    מעבירים את הפסטה לצלחת הגשה ומקשטים עם צנוברים ופרמז'ן.
פטוצ'יני ערמונים

שלב 1 מתוך 4

במחבת על אש נמוכה, צורבים את הערמונים עם החמאה והשום. כאשר החמאה התמוססה לחלוטין מוסיפים את הפטריות ומקפיצים הכול יחד למשך דקה.

פטוצ'יני ערמונים

שלב 2 מתוך 4

מוסיפים את הנוזלים ומתבלים במעט מלח ופלפל שחור ומצמצמים את הרוטב.

פטוצ'יני ערמונים

שלב 3 מתוך 4

מבשלים את הפטוצ'יני בסיר עם מים חמים עד למידה הרצויה. מסננים ומוסיפים לרוטב ומקפיצים הכול יחד.

פטוצ'יני ערמונים

שלב 4 מתוך 4

מעבירים את הפסטה לצלחת הגשה ומקשטים עם צנוברים ופרמז'ן.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • פסטות
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • אוכל איטלקי
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • פטוצ'יני בטטה ושמנת

    פטוצ'יני בטטה ושמנת

    30 דקות קל
  • חגיגה צבעונית של פטוצ'יני עם פלפלים קלויים

    חגיגה צבעונית של פטוצ'יני עם פלפלים קלויים

    55 דקות בינוני
  • פטוצ'יני בשמנת וסלמון

    פטוצ'יני בשמנת וסלמון

    55 דקות בינוני
  • פטוצ'יני ברוטב שמנת ופטריות

    פטוצ'יני ברוטב שמנת ופטריות

    55 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים