דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
פטוצ'יני בשמנת וסלמון
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. פטוצ'יני בשמנת וסלמון

פטוצ'יני בשמנת וסלמון

(0)
בינוני
מתכונאי/ת: חוה הופמן
פסטה איטלקית ברוטב שמנת וסלמון מעושן. שילוב מעניין ומיוחד

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
500  גרם
פרפקטו פסטה פאפארדלה
2  כפות
שמן זית
2  שיני
שום
1.5  מיכלים
שמנת מתוקה
3  כפות
עירית
0.5  כפית
חרדל
100  גרם
סלמון, אדום (sockeyeyeye), פילה עם עור, מעושן (אלסקה אינדיאנית)
2  כפות
מיץ לימון
0  לפי הטעם
מלח
0  לפי הטעם
פלפל
2  כפות
פטרוזיליה
2  כפות
גבינת פרמזן מגוררת
0.25  כוס
יין לבן
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

  • שלב 1

    0 דקות
    מבשלים את הפסטה בסיר עם מים, מלח ומעט שמן, ומסננים.
  • שלב 2

    0 דקות
    כותשים את השום ומטגנים באש נמוכה שלא ישחים, מוסיפים את השמנת, שתי כפות עירית וחרדל. מוסיפים מלח פלפל, ובודקים את הטעם, מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש, ונותנים לרוטב להסמיך.
  • שלב 3

    0 דקות
    חותכים את הסלמון לרצועות, ומוסיפים אותו לרוטב יחד עם מיץ הלימון, ומערבבים.
  • שלב 4

    0 דקות
    מעבירים את הפסטה לרוטב, ומבשלים עוד כדקה.
  • שלב 5

    0 דקות
    מפזרים מעל כל מנה עגבניות מיובשות, פרמזן, ומעט עירית ומגישים.
פטוצ'יני בשמנת וסלמון

שלב 1 מתוך 5

מבשלים את הפסטה בסיר עם מים, מלח ומעט שמן, ומסננים.

פטוצ'יני בשמנת וסלמון

שלב 2 מתוך 5

כותשים את השום ומטגנים באש נמוכה שלא ישחים, מוסיפים את השמנת, שתי כפות עירית וחרדל. מוסיפים מלח פלפל, ובודקים את הטעם, מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש, ונותנים לרוטב להסמיך.

פטוצ'יני בשמנת וסלמון

שלב 3 מתוך 5

חותכים את הסלמון לרצועות, ומוסיפים אותו לרוטב יחד עם מיץ הלימון, ומערבבים.

פטוצ'יני בשמנת וסלמון

שלב 4 מתוך 5

מעבירים את הפסטה לרוטב, ומבשלים עוד כדקה.

פטוצ'יני בשמנת וסלמון

שלב 5 מתוך 5

מפזרים מעל כל מנה עגבניות מיובשות, פרמזן, ומעט עירית ומגישים.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • דגים
  • פסטות
  • דל במלח
  • דל סוכר
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • אוכל איטלקי
  • מקור החלבון
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • פטוצ'יני בטטה ושמנת

    פטוצ'יני בטטה ושמנת

    30 דקות קל
  • חגיגה צבעונית של פטוצ'יני עם פלפלים קלויים

    חגיגה צבעונית של פטוצ'יני עם פלפלים קלויים

    55 דקות בינוני
  • פטוצ'יני ברוטב שמנת ופטריות

    פטוצ'יני ברוטב שמנת ופטריות

    55 דקות קל
  • פטוצ'יני פונגי ברוטב שמנת

    פטוצ'יני פונגי ברוטב שמנת

    45 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים