דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
פטוצ'יני פונגי ברוטב שמנת
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. פטוצ'יני פונגי ברוטב שמנת

פטוצ'יני פונגי ברוטב שמנת

(0)
45 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: יגאל ק
מתכון מושקע לפסטה ארוכה עם פטריות ברוטב שמנת ויין

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1 
בצל קצוץ לחצאי עיגולים
3  שיני
שום קצוצות דק
1  סלסילה
פטריות שמפיניון פרוסות, לא מקופסת שימורים
1  כף
פטרוזיליה קצוצה דק דק, ללא גבעולים
1  כפית
שמיר קצוץ דק דק
50  גרם
חמאה
50  גרם
שמן זית
0.33  כוס
יין לבן
1  מיכל
שמנת מתוקה
1  כף
מלח או לפי הטעם
1  כפית
פלפל שחור גרוס או לפי הטעם
2  כפיות
אגוז מוסקט טחון מגורר טרי
400  גרם
פרפקטו פסטה פאפארדלה או ספגטי
50  גרם
גבינת פרמזן מגוררת מגוררת
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק

הכנה

45 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מרתיחים מים לפסטה (לפחות 4 ליטר), ממליחים היטב ומוסיפים קצת שמן זית.
  • שלב 2

    0 דקות
    במקביל, על מחבת גדולה ממיסים את החמאה בשמן הזית. מטגנים את הבצל ארבע דקות, מוסיפים שום וממשיכים לטגן עד שהבצל שקוף וריח השום נישא.
  • שלב 3

    0 דקות
    מוסיפים את הפטריות ומטגנים על אש גבוהה.
  • שלב 4

    0 דקות
    מוסיפים יין לבן ומבשלים לצמצום הנוזל.
  • שלב 5

    0 דקות
    מתבלים, מוסיפים שמנת ומסמיכים.
  • שלב 6

    0 דקות
    שמים את הפסטה בסיר ומבשלים לפי הוראות היצרן.
  • שלב 7

    0 דקות
    מסננים את המים מהפסטה ומערבבים ביחד עם הרוטב.
  • שלב 8

    0 דקות
    מגישים מיד ומוסיפים פטרוזיליה, שמיר ופרמזן מגוררת מלמעלה.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • פסטות
  • דל סוכר
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • אוכל איטלקי
  • מקור החלבון
  • מקור הסיבים
  • ארוחת צהריים
  • עשיר בסיבים תזונתיים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • פטוצ'יני בטטה ושמנת

    פטוצ'יני בטטה ושמנת

    30 דקות קל
  • חגיגה צבעונית של פטוצ'יני עם פלפלים קלויים

    חגיגה צבעונית של פטוצ'יני עם פלפלים קלויים

    55 דקות בינוני
  • פטוצ'יני בשמנת וסלמון

    פטוצ'יני בשמנת וסלמון

    55 דקות בינוני
  • פטוצ'יני ברוטב שמנת ופטריות

    פטוצ'יני ברוטב שמנת ופטריות

    55 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים