דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
פלפלים קלויים וגבינה בולגרית במעטפת בצק שמרים
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. פלפלים קלויים וגבינה בולגרית במעטפת בצק שמרים

פלפלים קלויים וגבינה בולגרית במעטפת בצק שמרים

(0)
120 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: סימונה
מאפה מפתה שמתאים לבוקר, לערב וסתם לנשנוש

רכיבים

מנות 12

המתכון הזה נוצר עבור 12 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1  קילוגרם
קמח שמרים אסם 1 ק"ג אסם
2  כפות
סוכר לבן
180  גרם
חמאה
2.5  כוסות
מים פושרים
1  כף
מלח
8 
פלפל אדום
500  גרם
גבינת פטה / בולגרית
1 
חלמון
1  כף
מים
0.25  כוס
קצח
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

120 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    ממיסים את החמאה, ומצננים.
  • שלב 2

    0 דקות
    שמים את כל חומרי הבצק והחמאה הצוננת, מלבד המלח, בקערת המיקסר.
  • שלב 3

    0 דקות
    מעבדים עם וו לישה כעשר דקות, עד שמתקבל בצק רך ומבריק.
  • שלב 4

    0 דקות
    מוסיפים את המלח ומערבלים דקה נוספת.
  • שלב 5

    0 דקות
    מפזרים על הבצק קצת קמח כדי שלא יידבק לשקית בשעת ההתפחה, מכסים את קערת המיקסר בניילון נצמד, ומניחים להתפחה כשעה במקרר.
  • שלב 6

    0 דקות
    חוצים את הפלפלים, ומניחים בתבנית אפייה כשגבם מופנה מעלה.
  • שלב 7

    0 דקות
    קולים בתנור בחום של 170 מעלות למשך כחצי שעה. מצננים את הפלפלים, ומסירים את הקליפה.
  • שלב 8

    0 דקות
    חותכים לרצועות, ומניחים בקערה.
  • שלב 9

    0 דקות
    חותכים את הגבינה למלבנים באורך 10 ס"מ וברוחב ס"מ.
  • שלב 10

    0 דקות
    מחלקים את הבצק לכדורים במספר זהה למלבני הגבינה.
  • שלב 11

    0 דקות
    מרדדים כל חלק למלבן ארוך, ועוטפים כל מלבן גבינה ושתי רצועות פלפלים עד לכיסוי.
  • שלב 12

    0 דקות
    מסדרים בתבנית אפייה במרחק של 5 ס"מ זה מזה.
  • שלב 13

    0 דקות
    ממתינים כעשרים דקות להתפחה חלקית.
  • שלב 14

    0 דקות
    מברישים את המאפים בחלמון מעורבב במים, וזורים קצח מעל לפני הכנסתם לתנור. אופים בתנור בחום 175 מעלות עד שהם מזהיבים. בתיאבון!
פלפלים קלויים וגבינה בולגרית במעטפת בצק שמרים

שלב 1 מתוך 14

ממיסים את החמאה, ומצננים.

פלפלים קלויים וגבינה בולגרית במעטפת בצק שמרים

שלב 2 מתוך 14

שמים את כל חומרי הבצק והחמאה הצוננת, מלבד המלח, בקערת המיקסר.

פלפלים קלויים וגבינה בולגרית במעטפת בצק שמרים

שלב 3 מתוך 14

מעבדים עם וו לישה כעשר דקות, עד שמתקבל בצק רך ומבריק.

פלפלים קלויים וגבינה בולגרית במעטפת בצק שמרים

שלב 4 מתוך 14

מוסיפים את המלח ומערבלים דקה נוספת.

פלפלים קלויים וגבינה בולגרית במעטפת בצק שמרים

שלב 5 מתוך 14

מפזרים על הבצק קצת קמח כדי שלא יידבק לשקית בשעת ההתפחה, מכסים את קערת המיקסר בניילון נצמד, ומניחים להתפחה כשעה במקרר.

פלפלים קלויים וגבינה בולגרית במעטפת בצק שמרים

שלב 6 מתוך 14

חוצים את הפלפלים, ומניחים בתבנית אפייה כשגבם מופנה מעלה.

פלפלים קלויים וגבינה בולגרית במעטפת בצק שמרים

שלב 7 מתוך 14

קולים בתנור בחום של 170 מעלות למשך כחצי שעה. מצננים את הפלפלים, ומסירים את הקליפה.

פלפלים קלויים וגבינה בולגרית במעטפת בצק שמרים

שלב 8 מתוך 14

חותכים לרצועות, ומניחים בקערה.

פלפלים קלויים וגבינה בולגרית במעטפת בצק שמרים

שלב 9 מתוך 14

חותכים את הגבינה למלבנים באורך 10 ס"מ וברוחב ס"מ.

פלפלים קלויים וגבינה בולגרית במעטפת בצק שמרים

שלב 10 מתוך 14

מחלקים את הבצק לכדורים במספר זהה למלבני הגבינה.

פלפלים קלויים וגבינה בולגרית במעטפת בצק שמרים

שלב 11 מתוך 14

מרדדים כל חלק למלבן ארוך, ועוטפים כל מלבן גבינה ושתי רצועות פלפלים עד לכיסוי.

פלפלים קלויים וגבינה בולגרית במעטפת בצק שמרים

שלב 12 מתוך 14

מסדרים בתבנית אפייה במרחק של 5 ס"מ זה מזה.

פלפלים קלויים וגבינה בולגרית במעטפת בצק שמרים

שלב 13 מתוך 14

ממתינים כעשרים דקות להתפחה חלקית.

פלפלים קלויים וגבינה בולגרית במעטפת בצק שמרים

שלב 14 מתוך 14

מברישים את המאפים בחלמון מעורבב במים, וזורים קצח מעל לפני הכנסתם לתנור. אופים בתנור בחום 175 מעלות עד שהם מזהיבים. בתיאבון!

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • חטיף
  • בראנץ'
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • ארוחת בוקר
  • מנה עיקרית
  • אחר הצהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • פילה דג ים בסגנון איטלקי עם פלפלים קלויים

    פילה דג ים בסגנון איטלקי עם פלפלים קלויים

    20 דקות קל
  • כרעי עוף עם רצועות פלפלים ובצל

    כרעי עוף עם רצועות פלפלים ובצל

    120 דקות בינוני
  • פלפלים ממולאים כבושים של אמא/ ריקי ברוך

    פלפלים ממולאים כבושים של אמא/ ריקי ברוך

    30 דקות קל
  • פלפלים ממולאים בפתיתים ועשבי תיבול

    פלפלים ממולאים בפתיתים ועשבי תיבול

    60 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים