מרוקנים את הפלפלים מגרעינים ומקפידים לשמור על שלמות הדפנות.
שלב 2
0 דקות
בקערה מערבבים את הכרוב והסלרי הקצוצים וממלאים את הפלפלים. רצוי לדחוס בזהירות כי הכרוב מצטמק בתהליך הכבישה.
שלב 3
0 דקות
מכינים את התחמיץ: מערבבים מים, מלח וחומץ לפי היחס המופיע במצרכים. מוסיפים לצינצנת עד מחצית הגובה. מכניסים את הפלפלים הממולאים ושומרים שלא יתהפכו. רצוי לצופף! בין הפילפלים מכניסים שיני שום ושמיר.
שלב 4
0 דקות
מניחים מעל הכל עלי גפן לכסוי או עלה גדול של כרוב ואוטמים.
שלב 5
0 דקות
אחרי יום רצוי לטעום את מידת המליחות ולתקן על פי הצורך. להעמיד על השיש באור יום ולהמתין בסבלנות...
שלב 1
מתוך
5
מרוקנים את הפלפלים מגרעינים ומקפידים לשמור על שלמות הדפנות.
שלב 2
מתוך
5
בקערה מערבבים את הכרוב והסלרי הקצוצים וממלאים את הפלפלים. רצוי לדחוס בזהירות כי הכרוב מצטמק בתהליך הכבישה.
שלב 3
מתוך
5
מכינים את התחמיץ: מערבבים מים, מלח וחומץ לפי היחס המופיע במצרכים. מוסיפים לצינצנת עד מחצית הגובה. מכניסים את הפלפלים הממולאים ושומרים שלא יתהפכו. רצוי לצופף! בין הפילפלים מכניסים שיני שום ושמיר.
שלב 4
מתוך
5
מניחים מעל הכל עלי גפן לכסוי או עלה גדול של כרוב ואוטמים.
שלב 5
מתוך
5
אחרי יום רצוי לטעום את מידת המליחות ולתקן על פי הצורך. להעמיד על השיש באור יום ולהמתין בסבלנות...
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0