דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
פסטה בעלי מרווה ויין לבן
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. פסטה בעלי מרווה ויין לבן

פסטה בעלי מרווה ויין לבן

(1)
25 דקות
קל
מתכונאי/ת: מערכת בישולים
גיל חובב מציע מתכון קל לפסטה טעימה ומעודנת למביני עניין

רכיבים

מנות 2

המתכון הזה נוצר עבור 2 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
250  גרם
פרפקטו פסטה פנה 500 גר'
50  גרם
חמאה
3  כפות
שמן זית
20  עלים
מרווה קצוצים גס
0.33  כוס
יין לבן
1  כפית
פלפל
4 
עגבנייה גדולות מאוד, בשלות מאוד, חצויות לרוחב
1  כף
מלח
100  גרם
גבינת פרמזן מגוררת מגולפת לגילופים
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

25 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מבשלים את הפסטה בהרבה מים רותחים.
  • שלב 2

    0 דקות
    בינתיים מתיכים את החמאה, מוסיפים את שמן הזית ומטגנים את עלי המרווה עד שהם מבריקים מאוד.
  • שלב 3

    0 דקות
    מוסיפים למחבת את היין ומביאים לרתיחה.
  • שלב 4

    0 דקות
    מסננים את הפסטה ומוסיפים מיד למחבת. מפלפלים, מערבבים על האש חצי דקה, מסירים מאש, טועמים ורק אז ממליחים.
  • שלב 5

    0 דקות
    להגשה סוחטים מעל מיץ וזרעים מחצאי העגבניות (כמו שסוחטים לימון) ומפזרים מעל גילוחי פרמזן.
פסטה בעלי מרווה ויין לבן

שלב 1 מתוך 5

מבשלים את הפסטה בהרבה מים רותחים.

פסטה בעלי מרווה ויין לבן

שלב 2 מתוך 5

בינתיים מתיכים את החמאה, מוסיפים את שמן הזית ומטגנים את עלי המרווה עד שהם מבריקים מאוד.

פסטה בעלי מרווה ויין לבן

שלב 3 מתוך 5

מוסיפים למחבת את היין ומביאים לרתיחה.

פסטה בעלי מרווה ויין לבן

שלב 4 מתוך 5

מסננים את הפסטה ומוסיפים מיד למחבת. מפלפלים, מערבבים על האש חצי דקה, מסירים מאש, טועמים ורק אז ממליחים.

פסטה בעלי מרווה ויין לבן

שלב 5 מתוך 5

להגשה סוחטים מעל מיץ וזרעים מחצאי העגבניות (כמו שסוחטים לימון) ומפזרים מעל גילוחי פרמזן.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • פסטות
  • דל סוכר
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • אוכל איטלקי
  • מקור הסיבים
  • ארוחת צהריים
  • נבחרת בישולים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • פסטה פרפקטו רוזה עם כרישה וצמחי תבלין ב-5 דקות הכנה בלבד

    פסטה פרפקטו רוזה עם כרישה וצמחי תבלין ב-5 דקות הכנה בלבד

    5 דקות קל
  • ביסלי פסטה ביתי

    ביסלי פסטה ביתי

    20 דקות קל
  • פסטה ברוטב שמנת עם בטטה

    פסטה ברוטב שמנת עם בטטה

    20 דקות בינוני
  • פשטידת שכבות פסטה

    פשטידת שכבות פסטה

    60 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים