דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
פסטה טריק קאצ'ו א פפה
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. פסטה טריק קאצ'ו א פפה

פסטה טריק קאצ'ו א פפה

(0)
20 דקות
קל
מתכונאי/ת: שלומיתו
פסטה איטלקית קלאסית – מעט מרכיבים, זמן הכנה מהיר וקליל וטעם שלמות

רכיבים

מנות 2

המתכון הזה נוצר עבור 2 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
250  גרם
פסטה פרפקטו קסרצ'ה
100  גרם
חמאה
1  כפית
מלח
2  כפות
גבינת פרמזן מגוררת דק
2  כפות
גבינת פקורינו
1  כף
פלפל שחור גרוס, כף גדושה
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

20 דקות
  • שלב 1

    7 דקות
    להכנת הפסטה: מבשלים את הפסטה במים עם מלח לפי ההוראות שעל האריזה.
  • שלב 2

    10 דקות
    להכנת הרוטב: במחבת, ממיסים על אש בינונית את החמאה, מוסיפים את המלח, ומגרדים תוך כדי את הפלפל השחור לתוך המחבת, כשהחמאה נמסה מוסיפים פנימה כמה כפות ממי הבישול של הפסטה ומערבבים, כשנוצרים בועות קטנות מכבים את האש ומוסיפים את הפרמזן המגורר. מעבירים את הפסטה ( ללא סינון מלא) לתוך המחבת עם החמאה והפרמזן ומערבבים. מדליקים שוב את האש. וממשיכים תוך כדיי לערבב עוד כדקה.
  • שלב 3

    1 דקות
    (הרוטב צריך לעטוף את כל הפסטה ולהיות קרמי, אם חסרים נוזלים להוסיף ממי הבישול). מגישים על צלחת ומגרדים מעל גבינת פקורינו.
פסטה טריק קאצ'ו א פפה

שלב 1 מתוך 3

להכנת הפסטה: מבשלים את הפסטה במים עם מלח לפי ההוראות שעל האריזה.

פסטה טריק קאצ'ו א פפה

שלב 2 מתוך 3

להכנת הרוטב: במחבת, ממיסים על אש בינונית את החמאה, מוסיפים את המלח, ומגרדים תוך כדי את הפלפל השחור לתוך המחבת, כשהחמאה נמסה מוסיפים פנימה כמה כפות ממי הבישול של הפסטה ומערבבים, כשנוצרים בועות קטנות מכבים את האש ומוסיפים את הפרמזן המגורר. מעבירים את הפסטה ( ללא סינון מלא) לתוך המחבת עם החמאה והפרמזן ומערבבים. מדליקים שוב את האש. וממשיכים תוך כדיי לערבב עוד כדקה.

פסטה טריק קאצ'ו א פפה

שלב 3 מתוך 3

(הרוטב צריך לעטוף את כל הפסטה ולהיות קרמי, אם חסרים נוזלים להוסיף ממי הבישול). מגישים על צלחת ומגרדים מעל גבינת פקורינו.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • חברים
  • פסטות
  • פסטות
  • בראנץ'
  • דייטים
  • דל סוכר
  • גבינות
  • ארוחת ערב
  • אמצע שבוע
  • מנה עיקרית
  • מנה עליונה
  • אוכל איטלקי
  • בישול במחבת
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים קלים

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • סלט פסטה וטונה

    סלט פסטה וטונה

    18 דקות קל
  • פסטה ברוטב עגבניות מתובל של איתי

    פסטה ברוטב עגבניות מתובל של איתי

    30 דקות בינוני
  • פסטה ברוטב עגבניות ושמנת

    פסטה ברוטב עגבניות ושמנת

    20 דקות קל
  • פשטידת פסטה קלה וטעימה

    פשטידת פסטה קלה וטעימה

    70 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים