דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
פסטה מושקעת ברוטב עגבניות
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. פסטה מושקעת ברוטב עגבניות

פסטה מושקעת ברוטב עגבניות

(0)
45 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: אמונה דן
פסטה עם עגבניות שרי, פטריות, זיתים, סרדינים ועוד תוספות מעולות, לארוחת ערב מושלמת

רכיבים

מנות 6

המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1  חבילה
פרפקטו ספגטיני 500 גרם
1 
בצל קצוץ
1  כוס
בצל סגול
3  שיני
שום קצוצות
1 
לימון סחוט למיץ
0.33  קילוגרם
עגבנייה גדולות, בשלות, קצוצות
2  כפיות
מלח
1  כפית
פלפל
1  סלסילה
פטריות שמפיניון
0.5  זר
פטרוזיליה קצוצה
4  גבעולים
סלרי קצוצים
1  כוס
זיתים רצוי גדול מסוג מונסלינו
2  כפות
שמן זית
1 
פלפל אדום קצוץ
1  חבילה
סרדינים משומרים
1 
פלפל אדום חריף קצוץ
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

45 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מכינים את הפסטה לפי הוראות ההכנה על האריזה. מסננים מהמים.
  • שלב 2

    0 דקות
    מטגנים במחבת בכף שמן שום ובצל, מוסיפים עגבניות, ובמידת הצורך מוסיפים מעט מים שלא יישרף.
  • שלב 3

    0 דקות
    אפשר להשאיר שן שום אחת טרייה כתושה לטעם על הפסטה, וגם מעט בצל קצוץ. מוסיפים את שאר החומרים: פלפל, פטריות, זיתים, שאלוט וכו'.
  • שלב 4

    0 דקות
    אחרי שהפסטה מוכנה, אפשר להוסיף: סרדינים משומרים, אך לפלט היטב מהעצמות. אפשר להשתמש גם בטונה משומרת, או דג כבוש\מלוח. רצוי להגיש את הפסטה עם סלט קר ומרענן בצד. בתיאבון!
פסטה מושקעת ברוטב עגבניות

שלב 1 מתוך 4

מכינים את הפסטה לפי הוראות ההכנה על האריזה. מסננים מהמים.

פסטה מושקעת ברוטב עגבניות

שלב 2 מתוך 4

מטגנים במחבת בכף שמן שום ובצל, מוסיפים עגבניות, ובמידת הצורך מוסיפים מעט מים שלא יישרף.

פסטה מושקעת ברוטב עגבניות

שלב 3 מתוך 4

אפשר להשאיר שן שום אחת טרייה כתושה לטעם על הפסטה, וגם מעט בצל קצוץ. מוסיפים את שאר החומרים: פלפל, פטריות, זיתים, שאלוט וכו'.

פסטה מושקעת ברוטב עגבניות

שלב 4 מתוך 4

אחרי שהפסטה מוכנה, אפשר להוסיף: סרדינים משומרים, אך לפלט היטב מהעצמות. אפשר להשתמש גם בטונה משומרת, או דג כבוש\מלוח. רצוי להגיש את הפסטה עם סלט קר ומרענן בצד. בתיאבון!

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • פסטות
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • אוכל איטלקי
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • פסטה פרפקטו רוזה עם כרישה וצמחי תבלין ב-5 דקות הכנה בלבד

    פסטה פרפקטו רוזה עם כרישה וצמחי תבלין ב-5 דקות הכנה בלבד

    5 דקות קל
  • ביסלי פסטה ביתי

    ביסלי פסטה ביתי

    20 דקות קל
  • פסטה ברוטב שמנת עם בטטה

    פסטה ברוטב שמנת עם בטטה

    20 דקות בינוני
  • פשטידת שכבות פסטה

    פשטידת שכבות פסטה

    60 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים