דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
פסטה עם שערות בטטה קריספית ופטה עיזים
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. פסטה עם שערות בטטה קריספית ופטה עיזים

פסטה עם שערות בטטה קריספית ופטה עיזים

(0)
25 דקות
קל
מתכונאי/ת: מערכת בישולים
פסטה נהדרת, צבעונית, מרשימה והכי פשוטה להכנה

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1  חבילה
פרפקטו פסטה פנה 500 גר'
2 
בטטה בגודל בינוני
2  שיני
שום חתוכות לפרוסות
0.5 
פלפל אדום חריף חתוך לקוביות קטנות (אם רוצים)
1  חבילה
גבינת פטה / בולגרית מפוררת
0.5  כוס
שמן זית
0  לפי הטעם
מלח גרוס
0  לפי הטעם
פלפל שחור
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

25 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן. מסננים ושוטפים במים קרים.
  • שלב 2

    0 דקות
    קולפים את הבטטות, וחותכים למקלות דקים בעזרת מגרדת עבה או "מנדולינה".
  • שלב 3

    0 דקות
    במחבת גדולה מחממים 3 כפות שמן זית, ומזהיבים את הבטטות כ-4 דקות . מוסיפים שום, צ'ילי (אם רוצים), וממשיכים לטגן עוד דקה על אש גבוהה.
  • שלב 4

    0 דקות
    מוסיפים את הפסטה, שמן הזית שנותר והגבינה המפוררת, ומטגנים על אש גבוהה כ-3 דקות נוספות. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם, מערבבים קלות ומגישים. בתיאבון!
פסטה עם שערות בטטה קריספית ופטה עיזים

שלב 1 מתוך 4

מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן. מסננים ושוטפים במים קרים.

פסטה עם שערות בטטה קריספית ופטה עיזים

שלב 2 מתוך 4

קולפים את הבטטות, וחותכים למקלות דקים בעזרת מגרדת עבה או "מנדולינה".

פסטה עם שערות בטטה קריספית ופטה עיזים

שלב 3 מתוך 4

במחבת גדולה מחממים 3 כפות שמן זית, ומזהיבים את הבטטות כ-4 דקות . מוסיפים שום, צ'ילי (אם רוצים), וממשיכים לטגן עוד דקה על אש גבוהה.

פסטה עם שערות בטטה קריספית ופטה עיזים

שלב 4 מתוך 4

מוסיפים את הפסטה, שמן הזית שנותר והגבינה המפוררת, ומטגנים על אש גבוהה כ-3 דקות נוספות. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם, מערבבים קלות ומגישים. בתיאבון!

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • דל סוכר
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • אוכל איטלקי
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • פסטה פרפקטו רוזה עם כרישה וצמחי תבלין ב-5 דקות הכנה בלבד

    פסטה פרפקטו רוזה עם כרישה וצמחי תבלין ב-5 דקות הכנה בלבד

    5 דקות קל
  • ביסלי פסטה ביתי

    ביסלי פסטה ביתי

    20 דקות קל
  • פסטה ברוטב שמנת עם בטטה

    פסטה ברוטב שמנת עם בטטה

    20 דקות בינוני
  • פשטידת שכבות פסטה

    פשטידת שכבות פסטה

    60 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים