דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
פרגית עסיסית בסויה, דבש וצ'ילי
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. פרגית עסיסית בסויה, דבש וצ'ילי

פרגית עסיסית בסויה, דבש וצ'ילי

(0)
קל
מתכונאי/ת: סיגל ברמר
מנה טעימה במיוחד של פרגית ברוטב בסגנון אסייתי

רכיבים

מנות 8

המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
0.75  קילוגרם
נתח פרגית פרוסות לחצי, נקיות משומן
3  כפות
רוטב סויה קלאסי 290 מ"ל
1  כף
דבש
2  כפות
סוכר חום
0.25  כוס
שמן קנולה קנולה
0.5  שן
שום מגורדת דק
2  כפות
רוטב צ'ילי מתוק 290 מ"ל
0.5  כפית
צ'ילי גרוס (אפשר גם פחות)
1  טיפה
מלח
1  גבעול
בצל ירוק החלק הירוק בלבד, קצוץ לטבעות
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

  • שלב 1

    0 דקות
    מערבבים בקערה את כל המרכיבים מלבד הפרגיות והבצל הירוק, עד לקבלת תערובת רוטב\מרינדה אחידה. מוסיפים את הפרגיות החצויות והנקיות משומן, מערבבים היטב (מצפים את כל הפרגיות), מכסים ומעבירים למקרר ל-120 דקות לפחות.
  • שלב 2

    0 דקות
    לאחר ההשריה, מחממים סיר עם ציפוי טפלון על אש גבוהה ושמים מעט מאוד שמן, כשהסיר חם מאוד מוסיפים את הפרגיות אחת ליד השנייה (ללא הרוטב) וצולים קלות להשחמה. הופכים לצד השני וצולים להשחמה קלה. מוסיפים את רוטב המשרה של הפרגיות (האש עדיין גבוהה) ומביאים לרתיחה. ממתינים מספר דקות עד שכל המים מתאדים, והרוטב הופך לקרמלי, הופכים שוב את הפרגיות ומשגיחים כל הזמן שהרוטב לא יישרף.
  • שלב 3

    0 דקות
    הפרגיות מוכנות כשאין נוזלים בסיר והפרגיות מקורמלות היטב, מוצאים לצלחת הגשה ומפזרים מעל בצל ירוק, אוכלים חם. בתיאבון!
פרגית עסיסית בסויה, דבש וצ'ילי

שלב 1 מתוך 3

מערבבים בקערה את כל המרכיבים מלבד הפרגיות והבצל הירוק, עד לקבלת תערובת רוטב\מרינדה אחידה. מוסיפים את הפרגיות החצויות והנקיות משומן, מערבבים היטב (מצפים את כל הפרגיות), מכסים ומעבירים למקרר ל-120 דקות לפחות.

פרגית עסיסית בסויה, דבש וצ'ילי

שלב 2 מתוך 3

לאחר ההשריה, מחממים סיר עם ציפוי טפלון על אש גבוהה ושמים מעט מאוד שמן, כשהסיר חם מאוד מוסיפים את הפרגיות אחת ליד השנייה (ללא הרוטב) וצולים קלות להשחמה. הופכים לצד השני וצולים להשחמה קלה. מוסיפים את רוטב המשרה של הפרגיות (האש עדיין גבוהה) ומביאים לרתיחה. ממתינים מספר דקות עד שכל המים מתאדים, והרוטב הופך לקרמלי, הופכים שוב את הפרגיות ומשגיחים כל הזמן שהרוטב לא יישרף.

פרגית עסיסית בסויה, דבש וצ'ילי

שלב 3 מתוך 3

הפרגיות מוכנות כשאין נוזלים בסיר והפרגיות מקורמלות היטב, מוצאים לצלחת הגשה ומפזרים מעל בצל ירוק, אוכלים חם. בתיאבון!

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • עוף
  • מתחת ל-300 קלוריות
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • מקור החלבון
  • עשיר בחלבון
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • פרגית נהדרת בטריאקי

    פרגית נהדרת בטריאקי

    20 דקות בינוני
  • נתחי פרגית אפויים בצ'ילי מתוק ובצל ירוק

    נתחי פרגית אפויים בצ'ילי מתוק ובצל ירוק

    60 דקות בינוני
  • פרגית בחרדל ודבש

    פרגית בחרדל ודבש

    40 דקות בינוני
  • פרגית עם פירות יבשים

    פרגית עם פירות יבשים

    160 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים