המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מערבבים בקערה את כל המרכיבים מלבד הפרגיות והבצל הירוק, עד לקבלת תערובת רוטב\מרינדה אחידה. מוסיפים את הפרגיות החצויות והנקיות משומן, מערבבים היטב (מצפים את כל הפרגיות), מכסים ומעבירים למקרר ל-120 דקות לפחות.
לאחר ההשריה, מחממים סיר עם ציפוי טפלון על אש גבוהה ושמים מעט מאוד שמן, כשהסיר חם מאוד מוסיפים את הפרגיות אחת ליד השנייה (ללא הרוטב) וצולים קלות להשחמה. הופכים לצד השני וצולים להשחמה קלה. מוסיפים את רוטב המשרה של הפרגיות (האש עדיין גבוהה) ומביאים לרתיחה. ממתינים מספר דקות עד שכל המים מתאדים, והרוטב הופך לקרמלי, הופכים שוב את הפרגיות ומשגיחים כל הזמן שהרוטב לא יישרף.
הפרגיות מוכנות כשאין נוזלים בסיר והפרגיות מקורמלות היטב, מוצאים לצלחת הגשה ומפזרים מעל בצל ירוק, אוכלים חם. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0