דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
צלי בשר וארטישוק ירושלמי בבישול ארוך
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. צלי בשר וארטישוק ירושלמי בבישול ארוך

צלי בשר וארטישוק ירושלמי בבישול ארוך

(0)
180 דקות
מאתגר
מתכונאי/ת: מערכת בישולים
מתכון מדהים לצלי רך שנמס בפה ככל שמבשלים יותר. תענוג לשבתות וימים טובים

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1  נתח
בשר בקר מספר 5
6 
בצל חתוכים לרצועות
1  קילוגרם
ארטישוק ירושלמי שלמים קלופים
0.5  כוס
שמן זית
1  כף
מלח גס גס או אטלנטי
0.5  כף
פלפל שחור גרוס
1  כפית
צ'ילי גרוס
0.5  כפית
כורכום
8 
עגבניות שרי מגורדות
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

180 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    בסיר לא עמוק, מחממים מעט שמן זית. מוסיפים את נתח הצלי, "סוגרים" אותו משני הצדדים ומעבירים לצלחת.
  • שלב 2

    0 דקות
    מוסיפים את יתרת שמן הזית ומתחילים בטיגון הבצל עד להזהבה יפה.
  • שלב 3

    0 דקות
    מנמיכים את הלהבה לנמוכה. מוסיפים את הארטישוק הירושלמי ומערבבים היטב יחד עם הבצל.מתבלים ומערבבים שוב היטב.
  • שלב 4

    0 דקות
    מוסיפים את נתח הבשר ומכסים. מנמיכים את הלהבה לנמוכה ומבשלים כ 150 דקות על חום נמוך ביותר.
  • שלב 5

    0 דקות
    בתום הבישול מוציאים את הנתח ומקררים. בינתיים, מוסיפים את העגבניות המגורדות לסיר עם הבצל והארטישוקים.
  • שלב 6

    0 דקות
    לאחר שנתח הבשר הצטנן, פורסים אותו לקוביות או פרוסות.
  • שלב 7

    0 דקות
    מחזירים את נתחי הבשר לסיר ומבשלים ל 60 דקות נוספת לפחות על להבה נמוכה. להגשה: מניחים על צלחת בצלים שספגו את טעמי הבשר, עליהם נתח מהצלי ועליו ארטישוק ירושלמי.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • בשר
  • חורף
  • חגיגה
  • ללא סויה
  • ללא דגים
  • בלי חזיר
  • מנה שנייה
  • ללא לקטוז
  • ללא גלוטן
  • ללא ביצים
  • ללא גלוטן
  • ללא לקטוז
  • מנה עיקרית
  • ללא אגוזים
  • ללא בוטנים
  • ללא סרטנים
  • מקור החלבון
  • מקור הסיבים
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לשבת
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • צלי בקר עם פטריות יער

    צלי בקר עם פטריות יער

    180 דקות בינוני
  • עוף בתנור שתמיד מצליח עם תפוחי אדמה

    עוף בתנור שתמיד מצליח עם תפוחי אדמה

    120 דקות קל
  • צלי בשר פשוט בכמון וכורכום

    צלי בשר פשוט בכמון וכורכום

    בינוני
  • תבשיל צלי עגל

    תבשיל צלי עגל

    540 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים