דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
קדירת בשר בבירה
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. קדירת בשר בבירה

קדירת בשר בבירה

(0)
320 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: מירה זילברשטיין
קדירת בשר וירקות שורש בבישול איטי. הבירה הלבנה מרככת מאוד את הבשר והופכת אותו לנימוח במיוחד

רכיבים

מנות 8

המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1.5  קילוגרם
בשר בקר בחתיכה אחת
5 
בצל קטן
4 
גזר חתוך גס
1 
שורש פטרוזיליה
1  פחית
בירה
3  כפות
מרק עוף אמיתי ר.טבעיים
1  עלה
תימין
1  כפית
מלח
1  כפית
פלפל שחור
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

320 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    בסיר (קדירה או כל סיר כבד אחר שיכול להיכנס לתנור) מחממים מעט שמן קנולה ו"סוגרים" את נתח הבשר היטב מכל הצדדים. מוציאים מהסיר.
  • שלב 2

    0 דקות
    באותו השמן מטגנים קלות את הבצל, הגזר ושורש הפטרוזיליה. מוסיפים את הטימין ואת הבשר.
  • שלב 3

    0 דקות
    יוצקים פנימה את כל הבירה, מוסיפים את מרק העוף עד שיגיע עד לגובה הבשר.
  • שלב 4

    0 דקות
    מביאים לרתיחה, מורידים לאש נמוכה מכסים ומשאירים על האש כשעתיים-שלוש.
  • שלב 5

    0 דקות
    ישנה אפשרות לאחר כשעה וחצי להעביר לתנור בחום נמוך 150 מעלות למשך עוד כשעתיים. (אפשר אפילו יותר - לפי דעתי רק משבח את התבשיל).
  • שלב 6

    0 דקות
    אפשרות הגשה עם אורז לבן/פירה תפו"א.
קדירת בשר בבירה

שלב 1 מתוך 6

בסיר (קדירה או כל סיר כבד אחר שיכול להיכנס לתנור) מחממים מעט שמן קנולה ו"סוגרים" את נתח הבשר היטב מכל הצדדים. מוציאים מהסיר.

קדירת בשר בבירה

שלב 2 מתוך 6

באותו השמן מטגנים קלות את הבצל, הגזר ושורש הפטרוזיליה. מוסיפים את הטימין ואת הבשר.

קדירת בשר בבירה

שלב 3 מתוך 6

יוצקים פנימה את כל הבירה, מוסיפים את מרק העוף עד שיגיע עד לגובה הבשר.

קדירת בשר בבירה

שלב 4 מתוך 6

מביאים לרתיחה, מורידים לאש נמוכה מכסים ומשאירים על האש כשעתיים-שלוש.

קדירת בשר בבירה

שלב 5 מתוך 6

ישנה אפשרות לאחר כשעה וחצי להעביר לתנור בחום נמוך 150 מעלות למשך עוד כשעתיים. (אפשר אפילו יותר - לפי דעתי רק משבח את התבשיל).

קדירת בשר בבירה

שלב 6 מתוך 6

אפשרות הגשה עם אורז לבן/פירה תפו"א.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • בשר
  • חורף
  • חגיגה
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לשבת
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • קדירת פתיתים ובשר בעשבי תיבול

    קדירת פתיתים ובשר בעשבי תיבול

    150 דקות קל
  • קדירת בשר בקר עם ירקות שורש ביין אדום

    קדירת בשר בקר עם ירקות שורש ביין אדום

    270 דקות בינוני
  • קדירת שפונדה ועוף עם גריסים וירקות שורש

    קדירת שפונדה ועוף עם גריסים וירקות שורש

    180 דקות בינוני
  • קדירת בשר טלה ביין אדום עם פירות יבשים וגרגירי רימון

    קדירת בשר טלה ביין אדום עם פירות יבשים וגרגירי רימון

    100 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים