דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
קדירת פתיתים עם שוקי עוף
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. קדירת פתיתים עם שוקי עוף

קדירת פתיתים עם שוקי עוף

(0)
105 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: מערכת בישולים
קדירה עשירה עם שוקיים, תפוחי אדמה וחומוס בתיבול דבש ופפריקה.

רכיבים

מנות 6

המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1  כוס
פתיתים אפויים קוסקוס
12 
שוק עוף
0.5  כוס
גרגירי חומוס מושרה במים לילה לפני
2 
בצל קצוצים
2 
תפוח אדמה חתוכים לפרוסות
0  לפי הטעם
פפריקה אדומה מתוקה לפי הטעם
2  כפות
דבש
0  לפי הטעם
פלפל
0  לפי הטעם
מלח
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

105 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    משחימים בסיר עם מעט שמן את פרוסות תפוחי האדמה ומוציאים הצידה.
  • שלב 2

    0 דקות
    מטגנים את הבצלים בסיר.
  • שלב 3

    0 דקות
    מוסיפים את השוקיים ומטגנים ביחד עם הבצל עד להשחמה.
  • שלב 4

    0 דקות
    מוסיפים כוס פתיתים ומטגנים מעט עם השוקיים והבצל.
  • שלב 5

    0 דקות
    מוסיפים את החומוס ופרוסות תפוחי האדמה, מתבלים בדבש, פפריקה, פלפל לשחור ומלח ומערבבים.
  • שלב 6

    15 דקות
    מכסים במים בגובה 2 אצבעות מעל הפתיתים, וסוגרים את הסיר ל-15 דקות על אש גבוהה.
  • שלב 7

    10 דקות
    מכניסים לתנור שחומם מראש ל-90 מעלות עם מכסה סגור למשך כ-60 דקות. ב-10 הדק' האחרונות יש להוריד את המכסה לצורך השחמה.
קדירת פתיתים עם שוקי עוף

שלב 1 מתוך 7

משחימים בסיר עם מעט שמן את פרוסות תפוחי האדמה ומוציאים הצידה.

קדירת פתיתים עם שוקי עוף

שלב 2 מתוך 7

מטגנים את הבצלים בסיר.

קדירת פתיתים עם שוקי עוף

שלב 3 מתוך 7

מוסיפים את השוקיים ומטגנים ביחד עם הבצל עד להשחמה.

קדירת פתיתים עם שוקי עוף

שלב 4 מתוך 7

מוסיפים כוס פתיתים ומטגנים מעט עם השוקיים והבצל.

קדירת פתיתים עם שוקי עוף

שלב 5 מתוך 7

מוסיפים את החומוס ופרוסות תפוחי האדמה, מתבלים בדבש, פפריקה, פלפל לשחור ומלח ומערבבים.

קדירת פתיתים עם שוקי עוף

שלב 6 מתוך 7

מכסים במים בגובה 2 אצבעות מעל הפתיתים, וסוגרים את הסיר ל-15 דקות על אש גבוהה.

קדירת פתיתים עם שוקי עוף

שלב 7 מתוך 7

מכניסים לתנור שחומם מראש ל-90 מעלות עם מכסה סגור למשך כ-60 דקות. ב-10 הדק' האחרונות יש להוריד את המכסה לצורך השחמה.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • עוף
  • חורף
  • חגיגה
  • תוספות
  • דל במלח
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • מקור החלבון
  • עשיר בחלבון
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לשבת
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • קדירת פתיתים ובשר בעשבי תיבול

    קדירת פתיתים ובשר בעשבי תיבול

    150 דקות קל
  • קדירת בשר בקר עם ירקות שורש ביין אדום

    קדירת בשר בקר עם ירקות שורש ביין אדום

    270 דקות בינוני
  • קדירת שפונדה ועוף עם גריסים וירקות שורש

    קדירת שפונדה ועוף עם גריסים וירקות שורש

    180 דקות בינוני
  • קדירת בשר טלה ביין אדום עם פירות יבשים וגרגירי רימון

    קדירת בשר טלה ביין אדום עם פירות יבשים וגרגירי רימון

    100 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים