דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
קוגל ירושלמי
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. קוגל ירושלמי

קוגל ירושלמי

(0)
630 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: מערכת בישולים
כן, זו לא טעות: יש כאן גם הרבה סוכר וגם הרבה פלפל שחור. הרעיון הוא שאוכלים משהו מתוק, אבל דומעים מהחריפות
קנה עכשיו

רכיבים

מנות 8

המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
400  גרם
אטריות ביצים דקות 200גרם
1  כוס
סוכר לבן
0.5  כוס
שמן קנולה לא זית
4 
ביצה
1  כף
מלח
1  כף
פלפל
1  קורט
קינמון טחון
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

630 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מבשלים את האטריות במים רותחים ומסננים (אבל לא שוטפים).
  • שלב 2

    0 דקות
    בינתיים, שמים את השמן וחצי כוס הסוכר במחבת, ומבשלים עד לקבלת קרמל כהה מאוד.
  • שלב 3

    0 דקות
    מעבירים את האטריות החמות לקערה, יוצקים פנימה את הקרמל ומערבבים.
  • שלב 4

    0 דקות
    מוסיפים לתערובת את יתר החומרים ומערבבים במרץ.
  • שלב 5

    0 דקות
    מרפדים סיר קובנה בנייר אפייה ויוצקים פנימה את התערובת. מכסים ואופים שעה בחום בינוני.
  • שלב 6

    0 דקות
    מנמיכים ל-100 מעלות ואופים כל הלילה (שמונה שעות).
  • שלב 7

    0 דקות
    ההכנה: שעתיים לפני ההגשה מסירים מכסה ומגבירים להבה ל-150 מעלות. אופים שעה, הופכים בתוך הסיר ואופים עוד שעה מהצד השני. כך יתקבל קוגל שחום מכל הצדדים.
קוגל ירושלמי

שלב 1 מתוך 7

מבשלים את האטריות במים רותחים ומסננים (אבל לא שוטפים).

קוגל ירושלמי

שלב 2 מתוך 7

בינתיים, שמים את השמן וחצי כוס הסוכר במחבת, ומבשלים עד לקבלת קרמל כהה מאוד.

קוגל ירושלמי

שלב 3 מתוך 7

מעבירים את האטריות החמות לקערה, יוצקים פנימה את הקרמל ומערבבים.

קוגל ירושלמי

שלב 4 מתוך 7

מוסיפים לתערובת את יתר החומרים ומערבבים במרץ.

קוגל ירושלמי

שלב 5 מתוך 7

מרפדים סיר קובנה בנייר אפייה ויוצקים פנימה את התערובת. מכסים ואופים שעה בחום בינוני.

קוגל ירושלמי

שלב 6 מתוך 7

מנמיכים ל-100 מעלות ואופים כל הלילה (שמונה שעות).

קוגל ירושלמי

שלב 7 מתוך 7

ההכנה: שעתיים לפני ההגשה מסירים מכסה ומגבירים להבה ל-150 מעלות. אופים שעה, הופכים בתוך הסיר ואופים עוד שעה מהצד השני. כך יתקבל קוגל שחום מכל הצדדים.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • חגיגה
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • אוכל איטלקי
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לשבת
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • קוגל אטריות מתוק

    קוגל אטריות מתוק

    40 דקות קל
  • קוגל ירושלמי

    קוגל ירושלמי

    130 דקות בינוני
  • קוגל גבינה וקינמון

    קוגל גבינה וקינמון

    60 דקות בינוני
  • קוגל קינמון ותפוחים

    קוגל קינמון ותפוחים

    30 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים