דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
קלצונה במילוי תפוחי אדמה ובצל מטוגן
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. קלצונה במילוי תפוחי אדמה ובצל מטוגן

קלצונה במילוי תפוחי אדמה ובצל מטוגן

(1)
בינוני
מתכונאי/ת: סימונה
המעדן האיטלקי במילוי תפוחי אדמה ובצל מטגן

רכיבים

מנות 12

המתכון הזה נוצר עבור 12 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1  קילוגרם
קמח שמרים אסם 1 ק"ג אסם
2.5  כוסות
מים
4  כפות
סוכר לבן
0.5  כוס
שמן זית
1  כפית
מלח
4 
בצל
4 
תפוח אדמה
60  גרם
חמאה
1  כפית
מלח
1  כפית
פלפל
2 
חלמון
2  כפות
שמן קנולה
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

  • שלב 1

    0 דקות
    הכנת הבצק: מניחים את כל החומרים היבשים מלבד המלח בקערת מיקסר. מערבבים עם וו לישה. מוסיפים את המים בהדרגה ומעבדים כעשר דקות עד לקבלת בצק רך ומבריק. מוסיפים את המלח ומעבדים דקה נוספת. מקמחים את הבצק ומכסים את הקערה בניילון נצמד ובמגבת להתפחה כשעה עד שעתיים עד להכפלת הנפח.
  • שלב 2

    0 דקות
    הכנת המלית: מרככים את תפוחי האדמה במים ומרסקים אותם לפירה. מוסיפים חמאה ומתבלים במלח ופלפל שחור. מניחים בקערה לצינון. חותכים את הבצלים לקוביות קטנות ומטגנים במחבת עד להשחמה. מסירים מהאש ומצננים. מערבבים את הבצל המטוגן עם בלילת תפוחי האדמה ומוסיפים 2 חלמונים. מערבבים היטב.
  • שלב 3

    0 דקות
    הכנת הקלצונה: מחלקים את הבצק לעשרה עד ארבעה עשר כדורים. מרדדים כל כדור על משטח מקומח לעלה עגול. מניחים 2 כפות מהמלית ומקפלים לצורת חצי ירח. מהדקים את הקצוות.
  • שלב 4

    0 דקות
    מניחים להתפחה בתבנית אפייה משומנת כשהם מכוסים במגבת עד להכפלת הנפח. אופים בחום 200 מעלות עד שהקלצונה משחים. מצננים ומגישים.
קלצונה במילוי תפוחי אדמה ובצל מטוגן

שלב 1 מתוך 4

הכנת הבצק: מניחים את כל החומרים היבשים מלבד המלח בקערת מיקסר. מערבבים עם וו לישה. מוסיפים את המים בהדרגה ומעבדים כעשר דקות עד לקבלת בצק רך ומבריק. מוסיפים את המלח ומעבדים דקה נוספת. מקמחים את הבצק ומכסים את הקערה בניילון נצמד ובמגבת להתפחה כשעה עד שעתיים עד להכפלת הנפח.

קלצונה במילוי תפוחי אדמה ובצל מטוגן

שלב 2 מתוך 4

הכנת המלית: מרככים את תפוחי האדמה במים ומרסקים אותם לפירה. מוסיפים חמאה ומתבלים במלח ופלפל שחור. מניחים בקערה לצינון. חותכים את הבצלים לקוביות קטנות ומטגנים במחבת עד להשחמה. מסירים מהאש ומצננים. מערבבים את הבצל המטוגן עם בלילת תפוחי האדמה ומוסיפים 2 חלמונים. מערבבים היטב.

קלצונה במילוי תפוחי אדמה ובצל מטוגן

שלב 3 מתוך 4

הכנת הקלצונה: מחלקים את הבצק לעשרה עד ארבעה עשר כדורים. מרדדים כל כדור על משטח מקומח לעלה עגול. מניחים 2 כפות מהמלית ומקפלים לצורת חצי ירח. מהדקים את הקצוות.

קלצונה במילוי תפוחי אדמה ובצל מטוגן

שלב 4 מתוך 4

מניחים להתפחה בתבנית אפייה משומנת כשהם מכוסים במגבת עד להכפלת הנפח. אופים בחום 200 מעלות עד שהקלצונה משחים. מצננים ומגישים.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • חטיף
  • בראנץ'
  • דל סוכר
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • ארוחת בוקר
  • מנה עיקרית
  • אחר הצהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • קלצונה במילוי גבינות וזיתים

    קלצונה במילוי גבינות וזיתים

    300 דקות בינוני
  • קלצונה במילוי פטריות וגבינה

    קלצונה במילוי פטריות וגבינה

    300 דקות בינוני
  • קלצונה פטריות ומוצרלה

    קלצונה פטריות ומוצרלה

    120 דקות מאתגר
  • קלצונה במילוי חציל קלוי

    קלצונה במילוי חציל קלוי

    150 דקות מאתגר

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים