אופס אינך מחובר נראה שלא התחברת לאתר בישולים. כדי לשמור מתכון, עליך להתחבר או להירשם. להרשמה כבר הצטרפתם? להתחברות קלצונה פטריות ומוצרלה קלצונה שיתן לכם להרגיש כאילו הגעתם לטוסקנה 8.64286 דירוג ממוצע: 4.5 (14) רות אופק נבחרת הבשלנים קשה13 מצרכים 2:00 שעות הכנה 1 . בקערת המיקסר מניחים את הקמח והשמרים ומערבבים את השמרים אל תוך הקמח. 2 . קערת המיקסר מניחים את הקמח שמרים מוסיפים שמן, סוכר ומלח וכוס ורבע מים ומתחילים לערבל במהירות איטית עם וו לישה. במידה והבצק נראה יבש מוסיפים מים בהדרגה. 3 . ממשיכים בלישה במשך כ- 5 דקות עד שמתקבל בצק גמיש שנפרד מדפנות הקערה. הבצק יהיה מעט דביק במגע עם היד אבל לא דביק מאוד. 4 . מעבירים לקערה משומנת, מכסים בניילון נצמד ומניחים בטמפרטורת החדר לחצי שעה של תפיחה. לאחר מכן מעבירים למקרר לתפיחה של לפחות 4 שעות - הבצק נוח יותר לעבודה כשהוא קר. אם ממהרים אפשר להסתפק בהתפחה של שעה וחצי-שעתיים אולם יידרש יותר קימוח במהלך הרידוד. 5 . מטגנים את הבצל, כשהבצל משחים מוסיפים את השום ומטגנים עוד דקה עד להשחמה קלה. לאחר מכן מוסיפים את הפטריות ומטגנים בחום גבוה במשך כמה דקות עד שהפטריות משחימות. חשוב לטגן על אש גבוהה כדי שלא יהיו בסיר נוזלים שמופרשים מהפטריות. 6 . מצננים את התערובת עד שהבצק יסיים לתפוח. 7 . לפני עיצוב הקלצונות מוסיפים לתערובת (הקרה) גבינת מוצרלה ומערבבים. 8 . על משטח מקומח מעט מרדדים את הבצק לעובי של כסנטימטר. 9 . קורצים עיגולים בקוטר של כ 10 ס"מ מסירים עודפי בצק ומאחדים לכדור שאותו נשמור בצד לסבב העיצוב הבא. העיגולים יתכווצו מעט וזה בסדר. 10 . מרדדים מעט כל עיגול לצורת אליפסה, כך שהבצק יהיה דק ממצבו המקורי. יוצקים על מחצית האליפסה 2 כפות מהמלית. לא לפחד אם זה נראה הרבה - הבצק תופח במהלת האפיה ויהיה עבה. 11 . סוגרים את הקלצונה לצורת חצי עיגול ומהדקים. 12 . מעבירים את הקלצונות לתבנית מרופדת בנייר אפיה תוך השארת מקום בין אחת לשניה כיוון שהבצק תופח (דרושות 2 תבניות). 13 . מכסים את התבניות ומניחים לקלצונות לתפוח למשך כרבע שעה. 14 . בינתיים מחממים תנור ל-200 מעלות בטורבו. 15 . בקערה קטנה מערבבים ביצה עם כף מים עד שמתקבלת בלילה אחידה. 16 . מברישים כל קלצונה בביצה ומכניסים לתנור. 17 . אופים כ- 10 דקות עד שהמאפים שחומים. מצננים מעט ומגישים. רשימת המצרכים (15 מנות)0.5 קילו קמח שמרים אסם 1 כף שמרים 4 כפות שמן זית 1 כף מלח 1 כף סוכר 1.5 כוסות מים 1 בצל 2 שיני שום 2 סלסלות פטריות 0.5 כוס גבינת מוצרלה 2 כפות שמן מלח ופלפל שחור 1 ביצה ציוד נדרש שתפו את המתכון ניסית את המתכון? איך יצא? Select ratingדרג את קלצונה פטריות ומוצרלה ב0.5 מתוך 5 לבבותדרג את קלצונה פטריות ומוצרלה ב1 מתוך 5 לבבותדרג את קלצונה פטריות ומוצרלה ב1.5 מתוך 5 לבבותדרג את קלצונה פטריות ומוצרלה ב2 מתוך 5 לבבותדרג את קלצונה פטריות ומוצרלה ב2.5 מתוך 5 לבבותדרג את קלצונה פטריות ומוצרלה ב3 מתוך 5 לבבותדרג את קלצונה פטריות ומוצרלה ב3.5 מתוך 5 לבבותדרג את קלצונה פטריות ומוצרלה ב4 מתוך 5 לבבותדרג את קלצונה פטריות ומוצרלה ב4.5 מתוך 5 לבבותדרג את קלצונה פטריות ומוצרלה ב5 מתוך 5 לבבות דירוג ממוצע: 4.5 (14) קטגוריות לחמים ירקות וצמחוני מאפים ממולאים מתכונים לשבועות מתכונים דומים אופס אינך מחובר נראה שלא התחברת לאתר בישולים. כדי לשמור מתכון, עליך להתחבר או להירשם. להרשמה כבר הצטרפתם? להתחברות לחם דבו - הלחם של העדה האתיופית לחם דבו - הלחם של העדה האתיופית שירית ברוק 7.0625 דירוג ממוצע: 3.5 (128) 5 מצרכיםבינוני 1:50 שעות אופס אינך מחובר נראה שלא התחברת לאתר בישולים. כדי לשמור מתכון, עליך להתחבר או להירשם. להרשמה כבר הצטרפתם? להתחברות כדורי גבינה אפויים כדורי גבינה אפויים שירן סבג 7.00877 דירוג ממוצע: 3.5 (114) 11 מצרכיםקל 30 דקות אופס אינך מחובר נראה שלא התחברת לאתר בישולים. כדי לשמור מתכון, עליך להתחבר או להירשם. להרשמה כבר הצטרפתם? להתחברות לחמניות חג במילוי שקדים לחמניות חג במילוי שקדים נעמה אוטמזגין 7.92982 דירוג ממוצע: 4 (57) 8 מצרכיםבינוני 1:40 שעות אופס אינך מחובר נראה שלא התחברת לאתר בישולים. כדי לשמור מתכון, עליך להתחבר או להירשם. להרשמה כבר הצטרפתם? להתחברות לחמניות גבינה לחמניות גבינה אתי אמר-אסייג 6.81395 דירוג ממוצע: 3.5 (43) 14 מצרכיםבינוני 1:00 שעה אופס אינך מחובר נראה שלא התחברת לאתר בישולים. כדי לשמור מתכון, עליך להתחבר או להירשם. להרשמה כבר הצטרפתם? להתחברות אצבעות שום אצבעות שום מימון צרפתי 8.07407 דירוג ממוצע: 4 (27) 12 מצרכיםבינוני 1:10 שעות אופס אינך מחובר נראה שלא התחברת לאתר בישולים. כדי לשמור מתכון, עליך להתחבר או להירשם. להרשמה כבר הצטרפתם? להתחברות מקלות לחם עם שומשום וזעתר מקלות לחם עם שומשום וזעתר ירון צחר 6.78571 דירוג ממוצע: 3.5 (28) 10 מצרכיםבינוני 1:10 שעות אופס אינך מחובר נראה שלא התחברת לאתר בישולים. כדי לשמור מתכון, עליך להתחבר או להירשם. להרשמה כבר הצטרפתם? להתחברות חלה מתוקה עם שומשום חלה מתוקה עם שומשום ירון צחר 5.6 דירוג ממוצע: 3 (25) 10 מצרכיםבינוני 2:10 שעות תגובות והערות
תגובות והערות