דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
קלצונה במילוי גבינת מוצרלה ופטריות מוקפצות
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. קלצונה במילוי גבינת מוצרלה ופטריות מוקפצות

קלצונה במילוי גבינת מוצרלה ופטריות מוקפצות

(0)
120 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: סימונה
הגרסה האיטלקית לבורקס, הפעם במילוי פטריות ומוצרלה

רכיבים

מנות 14

המתכון הזה נוצר עבור 14 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
400  גרם
גבינת מוצרלה
2  סלסילות
פטריות שמפיניון טריות
4  שיני
שום
6  כפות
שמן קנולה
1  כפית
בזיליקום יבש
0  לפי הטעם
מלח
0  לפי הטעם
פלפל
1  קילוגרם
קמח תופח אסם 1 ק"ג שמרים אסם
2.5  כוסות
מים פושרים
4  כפות
סוכר לבן
0.5  כוס
שמן זית
1  כפית
מלח
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

120 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מניחים את כל החומרים היבשים מלבד המלח בקערת מיקסר. מערבבים עם וו לישה.
  • שלב 2

    0 דקות
    מוסיפים את המים בהדרגה ומעבדים כעשר דקות עד לקבלת בצק רך ומבריק. מוסיפים את המלח ומעבדים דקה נוספת.
  • שלב 3

    0 דקות
    מקמחים את הבצק ומכסים את הקערה בניילון נצמד ובמגבת להתפחה כשעה עד שעתיים עד להכפלת הנפח.
  • שלב 4

    0 דקות
    לקצוץ את שיני השום ולטגן קלות במחבת עם שמן.
  • שלב 5

    0 דקות
    לפרוס את הפטריות ולהוסיף לשמן.
  • שלב 6

    0 דקות
    להוסיף בזיליקום יבש, מלח ופלפל שחור ולהקפיץ עד שהנוזלים מצטמצמים.
  • שלב 7

    0 דקות
    לסנן ולצנן.
  • שלב 8

    0 דקות
    לחתוך את גבינת המוצרלה לקוביות בגודל 1-2 ס"מ ולהניח בקערה נפרדת.
  • שלב 9

    0 דקות
    מחלקים את הבצק לעשרה עד ארבעה עשר כדורים.
  • שלב 10

    0 דקות
    מרדדים כל כדור על משטח מקומח לעלה עגול.
  • שלב 11

    0 דקות
    מניחים 2 כפות מלית פטריות ו- 4 קוביות גבינה מעל ומקפלים לצורת חצי ירח.
  • שלב 12

    0 דקות
    מהדקים את הקצוות.
  • שלב 13

    0 דקות
    מניחים להתפחה בתבנית אפייה משומנת כשהם מכוסים במגבת עד להכפלת הנפח.
  • שלב 14

    0 דקות
    אופים בחום 200 מעלות עד שהקלצונה משחים.
  • שלב 15

    0 דקות
    מצננים ומגישים.
קלצונה במילוי גבינת מוצרלה ופטריות מוקפצות

שלב 1 מתוך 15

מניחים את כל החומרים היבשים מלבד המלח בקערת מיקסר. מערבבים עם וו לישה.

קלצונה במילוי גבינת מוצרלה ופטריות מוקפצות

שלב 2 מתוך 15

מוסיפים את המים בהדרגה ומעבדים כעשר דקות עד לקבלת בצק רך ומבריק. מוסיפים את המלח ומעבדים דקה נוספת.

קלצונה במילוי גבינת מוצרלה ופטריות מוקפצות

שלב 3 מתוך 15

מקמחים את הבצק ומכסים את הקערה בניילון נצמד ובמגבת להתפחה כשעה עד שעתיים עד להכפלת הנפח.

קלצונה במילוי גבינת מוצרלה ופטריות מוקפצות

שלב 4 מתוך 15

לקצוץ את שיני השום ולטגן קלות במחבת עם שמן.

קלצונה במילוי גבינת מוצרלה ופטריות מוקפצות

שלב 5 מתוך 15

לפרוס את הפטריות ולהוסיף לשמן.

קלצונה במילוי גבינת מוצרלה ופטריות מוקפצות

שלב 6 מתוך 15

להוסיף בזיליקום יבש, מלח ופלפל שחור ולהקפיץ עד שהנוזלים מצטמצמים.

קלצונה במילוי גבינת מוצרלה ופטריות מוקפצות

שלב 7 מתוך 15

לסנן ולצנן.

קלצונה במילוי גבינת מוצרלה ופטריות מוקפצות

שלב 8 מתוך 15

לחתוך את גבינת המוצרלה לקוביות בגודל 1-2 ס"מ ולהניח בקערה נפרדת.

קלצונה במילוי גבינת מוצרלה ופטריות מוקפצות

שלב 9 מתוך 15

מחלקים את הבצק לעשרה עד ארבעה עשר כדורים.

קלצונה במילוי גבינת מוצרלה ופטריות מוקפצות

שלב 10 מתוך 15

מרדדים כל כדור על משטח מקומח לעלה עגול.

קלצונה במילוי גבינת מוצרלה ופטריות מוקפצות

שלב 11 מתוך 15

מניחים 2 כפות מלית פטריות ו- 4 קוביות גבינה מעל ומקפלים לצורת חצי ירח.

קלצונה במילוי גבינת מוצרלה ופטריות מוקפצות

שלב 12 מתוך 15

מהדקים את הקצוות.

קלצונה במילוי גבינת מוצרלה ופטריות מוקפצות

שלב 13 מתוך 15

מניחים להתפחה בתבנית אפייה משומנת כשהם מכוסים במגבת עד להכפלת הנפח.

קלצונה במילוי גבינת מוצרלה ופטריות מוקפצות

שלב 14 מתוך 15

אופים בחום 200 מעלות עד שהקלצונה משחים.

קלצונה במילוי גבינת מוצרלה ופטריות מוקפצות

שלב 15 מתוך 15

מצננים ומגישים.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • דל סוכר
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • מקור החלבון
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • קלצונה במילוי גבינות וזיתים

    קלצונה במילוי גבינות וזיתים

    300 דקות בינוני
  • קלצונה במילוי פטריות וגבינה

    קלצונה במילוי פטריות וגבינה

    300 דקות בינוני
  • קלצונה פטריות ומוצרלה

    קלצונה פטריות ומוצרלה

    120 דקות מאתגר
  • קלצונה במילוי חציל קלוי

    קלצונה במילוי חציל קלוי

    150 דקות מאתגר

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים