דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
קניש תפוחי אדמה ובצל מטוגן
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. קניש תפוחי אדמה ובצל מטוגן

קניש תפוחי אדמה ובצל מטוגן

(1)
60 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: מערכת בישולים
מעדן תפוחי אדמה ממולא בשר, ממזרח אירופה

רכיבים

מנות 10

המתכון הזה נוצר עבור 10 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1  קילוגרם
תפוח אדמה טריים קלופים
1  כוס
בצל
0.5  כוס
קמח לבן
4 
חלמון
0.25  כפית
אגוז מוסקט טחון
0  לפי הטעם
פלפל לבן
0  לפי הטעם
מלח
1  כפית
מרק עוף אמיתי ר.טבעיים
400  גרם
בשר בקר טחון מבושל
2 
בצל
1  כוס
קמח לבן
0  לפי הטעם
מלח
0  לפי הטעם
פלפל
1  כוס
שמן קנולה
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

60 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מבשלים את תפו"א עד לריכוך במים עם מעט מלח.
  • שלב 2

    0 דקות
    מייבשים מעט בתנור חם.
  • שלב 3

    0 דקות
    טוחנים את תפו"א במכונת בשר ולשים ביד או במיקסר (גיטרה) עם קמח. מתבלים במלח, פלפל, מעט אבקת מרק עוף ומוסקט.
  • שלב 4

    0 דקות
    מוסיפים את הביצים לקערה ויוצרים בצק גמיש.
  • שלב 5

    0 דקות
    מאחדים את כל חומרי המילוי.
  • שלב 6

    0 דקות
    יוצרים בעזרת יד רטובה עיגול וממלאים ממסת הפירה במעט מן המילוי, סוגרים ויוצרים מעין קציצות מאורכות.
  • שלב 7

    0 דקות
    מקמחים בקמח ומטגנים בשמן עד הזהבה ומגישים מיד.
קניש תפוחי אדמה ובצל מטוגן

שלב 1 מתוך 7

מבשלים את תפו"א עד לריכוך במים עם מעט מלח.

קניש תפוחי אדמה ובצל מטוגן

שלב 2 מתוך 7

מייבשים מעט בתנור חם.

קניש תפוחי אדמה ובצל מטוגן

שלב 3 מתוך 7

טוחנים את תפו"א במכונת בשר ולשים ביד או במיקסר (גיטרה) עם קמח. מתבלים במלח, פלפל, מעט אבקת מרק עוף ומוסקט.

קניש תפוחי אדמה ובצל מטוגן

שלב 4 מתוך 7

מוסיפים את הביצים לקערה ויוצרים בצק גמיש.

קניש תפוחי אדמה ובצל מטוגן

שלב 5 מתוך 7

מאחדים את כל חומרי המילוי.

קניש תפוחי אדמה ובצל מטוגן

שלב 6 מתוך 7

יוצרים בעזרת יד רטובה עיגול וממלאים ממסת הפירה במעט מן המילוי, סוגרים ויוצרים מעין קציצות מאורכות.

קניש תפוחי אדמה ובצל מטוגן

שלב 7 מתוך 7

מקמחים בקמח ומטגנים בשמן עד הזהבה ומגישים מיד.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • בשר
  • תוספות
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • קניש תפו"א

    קניש תפו"א

    60 דקות בינוני
  • קנישס - בצק פריך ממולא תפו"א

    קנישס - בצק פריך ממולא תפו"א

    50 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים