המתכון הזה נוצר עבור 5 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בקערת המיקסר מניחים שמנת, חלב ואינסטנט פודינג וניל ומקציפים לקצפת יציבה.
מקפלים פנימה את הריקוטה בעדינות.
מניחים בכוסות: שכבה ראשונה של פירורי פתי בר, מעל מזליפים קרם ריקוטה, מעל את רבעי התאנים.
מסיימים עם זרזיף של דבש.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0