מחממים בסיר את השמן והחמאה ומטגנים את הבצל. חותכים את הכרובית ואת הברוקולי ומכניסים לסיר. מוסיפים אבקת מרק, רוטב סויה ויוצקים את המים. מבשלים כ-60 דקות על אש בינונית.
שלב 2
0 דקות
מצננים מעט ומערבלים את המרק בבלנדר יד. מוסיפים כוס חלב ומערבבים. מתבלים במלח ופלפל.
שלב 1
מתוך
2
מחממים בסיר את השמן והחמאה ומטגנים את הבצל. חותכים את הכרובית ואת הברוקולי ומכניסים לסיר. מוסיפים אבקת מרק, רוטב סויה ויוצקים את המים. מבשלים כ-60 דקות על אש בינונית.
שלב 2
מתוך
2
מצננים מעט ומערבלים את המרק בבלנדר יד. מוסיפים כוס חלב ומערבבים. מתבלים במלח ופלפל.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0