דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
קרמבל תפוחים או אגסים
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. קרמבל תפוחים או אגסים

קרמבל תפוחים או אגסים

(0)
60 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: חוה הופמן
שילוב מנצח בין תפוחים חמוצים-מתקתקים רכים לפירורי בצק פריכים, כקינוח אישי או עוגה

רכיבים

מנות 8

המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
6 
תפוח עץ קלופים מגולענים וחתוכים לקוביות
50  גרם
חמאה
1.5  כפות
סוכר חום
0.33  כוס
סירופ מייפל
1  כפית
מיץ לימון
0.25  כפית
קינמון טחון
1  כוס
קמח לבן מנופה
50  גרם
גרנולה
0.5  כוס
אגוזי מלך קצוצים
100  גרם
חמאה
3  כפות
סוכר חום
0.25  כפית
מלח
1  קורט
שמנת חמוצה או גלידת וניל
1  קורט
נענע
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

60 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    ממיסים את החמאה או המרגרינה במחבת, מוסיפים את קוביות תפוחי העץ ומטגנים קלות. מוסיפים סוכר חום, מייפל, מיץ לימון וקינמון. מרככים כדקה-שתיים ומסירים מהאש.
  • שלב 2

    0 דקות
    מעבירים את התפוחים לתבניות אישיות (קוקטים) משומנות וממלאים עד ל-3/4 מגובה התבניות.
  • שלב 3

    0 דקות
    מערבבים את כל חומרי פירורי הבצק, בקערה נפרדת לתערובת אחידה. מפזרים כף או שתיים מהתערובת על התפוחים.
  • שלב 4

    0 דקות
    מסדרים את כל התבניות בתבנית אפייה ואופים בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות כ-20 דקות, עד שהפירורים מזהיבים ונוזלי התפוחים מבעבעים.
  • שלב 5

    0 דקות
    מגישים עם מעט שמנת חמוצה או כדור גלידה ומעטרים בעלי נענע.
  • שלב 6

    1 דקות
    ניתן להמיר את התפוחים ב- 6 אגסים קלופים, מגולענים וחתוכים לקוביות. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.. -‎(קלופים מגולענים וחתוכים לקוביות) ‎
קרמבל תפוחים או אגסים

שלב 1 מתוך 6

ממיסים את החמאה או המרגרינה במחבת, מוסיפים את קוביות תפוחי העץ ומטגנים קלות. מוסיפים סוכר חום, מייפל, מיץ לימון וקינמון. מרככים כדקה-שתיים ומסירים מהאש.

קרמבל תפוחים או אגסים

שלב 2 מתוך 6

מעבירים את התפוחים לתבניות אישיות (קוקטים) משומנות וממלאים עד ל-3/4 מגובה התבניות.

קרמבל תפוחים או אגסים

שלב 3 מתוך 6

מערבבים את כל חומרי פירורי הבצק, בקערה נפרדת לתערובת אחידה. מפזרים כף או שתיים מהתערובת על התפוחים.

קרמבל תפוחים או אגסים

שלב 4 מתוך 6

מסדרים את כל התבניות בתבנית אפייה ואופים בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות כ-20 דקות, עד שהפירורים מזהיבים ונוזלי התפוחים מבעבעים.

קרמבל תפוחים או אגסים

שלב 5 מתוך 6

מגישים עם מעט שמנת חמוצה או כדור גלידה ומעטרים בעלי נענע.

קרמבל תפוחים או אגסים

שלב 6 מתוך 6

ניתן להמיר את התפוחים ב- 6 אגסים קלופים, מגולענים וחתוכים לקוביות. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.. -‎(קלופים מגולענים וחתוכים לקוביות) ‎

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • קיץ
  • עוגות
  • ללא דגים
  • בלי חזיר
  • פסקנטרי
  • ללא ביצים
  • ללא סרטנים
  • אוכל צמחוני
  • מתכוני קינוחים

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • גביעי גלידת תותים בשמנת, עם קרמבל שוקולד

    גביעי גלידת תותים בשמנת, עם קרמבל שוקולד

    30 דקות קל
  • קרמבל תפוחים ואוכמניות עם שקדים ואגוזים

    קרמבל תפוחים ואוכמניות עם שקדים ואגוזים

    60 דקות בינוני
  • קרמבל תותים ופירות יער

    קרמבל תותים ופירות יער

    60 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים