דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
רולדות שמרים
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. רולדות שמרים

רולדות שמרים

(0)
100 דקות
קל
מתכונאי/ת: יהודית
רולדות שמרים מפנקות מלאות בשוקולד נמס. בני הבית יתקצבו סביב התנור בעקבות הריח המשכר, הבטחה שלנו.

רכיבים

מנות 3

המתכון הזה נוצר עבור 3 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1  קילוגרם
קמח לבן
2.25  כפות
שמרים יבשים
0.75  כוס
סוכר לבן
1  כוס
שמן קנולה
4 
ביצה
1.5  כוסות
מים פושרים
4  כפות
ממרח אגוזי לוז
1  קורט
קינמון טחון
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

100 דקות
  • שלב 1

    60 דקות
    לערבב יחד את כל החומרים ולהניח להתפחה ל-60 דקות. *ניתן להמיר את השמרים היבשים ב-5 גרם שמרים טריים. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
  • שלב 2

    0 דקות
    חובטים בבצק להוצאת אוויר.
  • שלב 3

    0 דקות
    מחלקים את הבצק ל-3 כדורים.
  • שלב 4

    0 דקות
    מרדדים כדור לעלה, מורחים ממרח שוקולד ומפזרים מעט קינמון. מגלגלים לרולדה.
  • שלב 5

    0 דקות
    חוזרים על הפעולה עם שאר כדורי הבצק.
  • שלב 6

    30 דקות
    מניחים להתפחה שניה עוד 30 דקות.
  • שלב 7

    0 דקות
    אופים ב-180 מעלות עד שהרולדות מזהיבות.
רולדות שמרים

שלב 1 מתוך 7

לערבב יחד את כל החומרים ולהניח להתפחה ל-60 דקות. *ניתן להמיר את השמרים היבשים ב-5 גרם שמרים טריים. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.

רולדות שמרים

שלב 2 מתוך 7

חובטים בבצק להוצאת אוויר.

רולדות שמרים

שלב 3 מתוך 7

מחלקים את הבצק ל-3 כדורים.

רולדות שמרים

שלב 4 מתוך 7

מרדדים כדור לעלה, מורחים ממרח שוקולד ומפזרים מעט קינמון. מגלגלים לרולדה.

רולדות שמרים

שלב 5 מתוך 7

חוזרים על הפעולה עם שאר כדורי הבצק.

רולדות שמרים

שלב 6 מתוך 7

מניחים להתפחה שניה עוד 30 דקות.

רולדות שמרים

שלב 7 מתוך 7

אופים ב-180 מעלות עד שהרולדות מזהיבות.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • עוגות
  • דל במלח
  • ללא דגים
  • בלי חזיר
  • פסקנטרי
  • ללא בוטנים
  • ללא סרטנים
  • אוכל צמחוני

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • רולדות תמרים וקוקוס

    רולדות תמרים וקוקוס

    40 דקות בינוני
  • רולדות בצק עלים עם תפוחי אדמה ופטריות

    רולדות בצק עלים עם תפוחי אדמה ופטריות

    50 דקות בינוני
  • רולדות תמרים ופירות יבשים

    רולדות תמרים ופירות יבשים

    55 דקות בינוני
  • רולדות בצק פריך

    רולדות בצק פריך

    70 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים