דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
רולדת שמרים במילוי פרג
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. רולדת שמרים במילוי פרג

רולדת שמרים במילוי פרג

(0)
85 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: קרן גליה
עוגת שמרים מגולגלת במילוי פרג בניחוח יין, וניל ולימון.

רכיבים

מנות 8

המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
0.5  קילוגרם
קמח שמרים אסם 1 ק"ג אסם
0.25  כפית
מלח
1 
ביצה
100  גרם
מרגרינה רכה
0.5  כוס
סוכר לבן
1 
גרידת לימון מגורדת
2  שקיות
סוכר וניל
1  כוס
מים פושרים (אפשר להוסיף עוד לפי הצורך, עד לקבלת בצק רך וגמיש)
200  גרם
פרג
1  כוס
סוכר לבן
1  כוס
יין פורט
1  כף
תמצית וניל
1 
גרידת לימון מגורדת
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

85 דקות
  • שלב 1

    30 דקות
    לערבב את הקמח והמלח, להוסיף את שאר המצרכים - ביצה, מרגרינה, סוכר, קליפת לימון, סוכר וניל ומים פושרים וללוש לבצק ולתת לו לתפוח כשעה וחצי. ללוש שוב ולתת לנוח לחצי שעה.
  • שלב 2

    0 דקות
    בינתיים להרתיח את היין והסוכר, להוסיף את הפרג, וניל ולימון, לבשל כמה דקות ולקרר.
  • שלב 3

    0 דקות
    לחלק את הבצק והמילוי לשניים, לרדד כל חלק מהבצק לעלה. למרוח חצי מהמלית, לגלגל לרולדה וכך גם חצי השני.
  • שלב 4

    35 דקות
    להניח על תבנית אפייה, למרוח חלמון ביצה, ולאפות בחום של 18, בערך 35 דקות או עד שמשחים.
רולדת שמרים במילוי פרג

שלב 1 מתוך 4

לערבב את הקמח והמלח, להוסיף את שאר המצרכים - ביצה, מרגרינה, סוכר, קליפת לימון, סוכר וניל ומים פושרים וללוש לבצק ולתת לו לתפוח כשעה וחצי. ללוש שוב ולתת לנוח לחצי שעה.

רולדת שמרים במילוי פרג

שלב 2 מתוך 4

בינתיים להרתיח את היין והסוכר, להוסיף את הפרג, וניל ולימון, לבשל כמה דקות ולקרר.

רולדת שמרים במילוי פרג

שלב 3 מתוך 4

לחלק את הבצק והמילוי לשניים, לרדד כל חלק מהבצק לעלה. למרוח חצי מהמלית, לגלגל לרולדה וכך גם חצי השני.

רולדת שמרים במילוי פרג

שלב 4 מתוך 4

להניח על תבנית אפייה, למרוח חלמון ביצה, ולאפות בחום של 18, בערך 35 דקות או עד שמשחים.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • עוגות

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • רולדת שמרים ופרג

    רולדת שמרים ופרג

    80 דקות בינוני
  • רולדת שמרים במילוי טחינה, סילאן ושקדים

    רולדת שמרים במילוי טחינה, סילאן ושקדים

    150 דקות בינוני
  • רולדת ג'לי פטל ופירות יער

    רולדת ג'לי פטל ופירות יער

    45 דקות בינוני
  • רולדת פרג מבצק פריך

    רולדת פרג מבצק פריך

    60 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים