דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
רוסטביף ברוטב יין אדום ותאנים מיובשות
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. רוסטביף ברוטב יין אדום ותאנים מיובשות

רוסטביף ברוטב יין אדום ותאנים מיובשות

(0)
100 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: אלונה זוהר
קבלו את הסודות הנכונים לצלייה מושלמת של נתח איכותי, עסיסי וקל להכנה. הרוסטביף מוגש במרכז השולחן ונפרס לפרוסות דקות וטעימות

רכיבים

מנות 10

המתכון הזה נוצר עבור 10 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
3  קילוגרם
נתח סינטה (ניתן להשתמש גם בנתח פילה בקר)
3  כפות
שמן זית
0  לפי הטעם
מלח
0  לפי הטעם
פלפל שחור גרוס
20  שיני
שום
1  ענף
רוזמרין
2  כוסות
יין אדום
4  כפות
רוטב בסיס 290 מ"ל
1  כף
מרק בצל ר.טבעיים 220 ג'
2 
כוכב אניס
1  מקל
קינמון טחון
4 
ציפורן
20 
תאנים
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק

הכנה

100 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מתבלים את הבשר במלח ופלפל לפי הטעם, ומעסים את הנתח היטב.
  • שלב 2

    0 דקות
    בעזרת סכין חדה, עושים חורים בבשר. נועצים שיני שום בחורים שיצרנו, ומזלפים על הבשר את שמן הזית.
  • שלב 3

    0 דקות
    מניחים את הבשר על תבנית אפייה מכוסה בנייר אפייה. מפזרים את הרוזמרין על הבשר.
  • שלב 4

    15 דקות
    בתנור שחומם מראש, אופים כ-15 דקות בטמפרטורה של 250 מעלות.
  • שלב 5

    60 דקות
    מנמיכים את חום התנור ל-180 מעלות, ואופים עוד שעה.
  • שלב 6

    0 דקות
    מוציאים את הנתח מהתנור, ומעבירים אותו לצלחת הגשה.
  • שלב 7

    0 דקות
    הכנת הרוטב: מגרדים את שאריות הנוזלים מהתבנית, ומעבירים אותן לסיר קטן, מוסיפים את היין, תאנים, רוטב בסיס לבישול, אבקת מרק, קינמון, ציפורן ואניס. מצמצמים על הגז עד שהרוטב מסמיך. מגישים את הרוטב כליווי לבשר.
  • שלב 8

    0 דקות
    מגישים חם מהתנור ופורסים. בתיאבון!

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • בשר
  • אביב
  • על האש
  • בראנץ'
  • טאפסים
  • דל סוכר
  • מתאבנים
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • מנה ראשונה
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • רוסטביף אנטריקוט

    רוסטביף אנטריקוט

    70 דקות קל
  • רוסטביף עם ירקות בתנור

    רוסטביף עם ירקות בתנור

    60 דקות בינוני
  • רוסטביף ברוטב חרדל ויין אפוי על תפוחי אדמה

    רוסטביף ברוטב חרדל ויין אפוי על תפוחי אדמה

    90 דקות מאתגר
  • סנדוויץ' רוסטביף

    סנדוויץ' רוסטביף

    10 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים