דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
ריבועי גבינה ודובדבני אמרנה
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. ריבועי גבינה ודובדבני אמרנה

ריבועי גבינה ודובדבני אמרנה

(0)
120 דקות
קל
מתכונאי/ת: אלונה זוהר
מאפה גבינה פשוט וקל אבל מלא בתוכן וטעם

רכיבים

מנות 6

המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1  קילוגרם
קמח שמרים אסם 1 ק"ג אסם
200  גרם
חמאה
1  כוס
סוכר לבן
2 
ביצה
1.75  כוסות
מים
500  גרם
גבינת טוב טעם
1  גביע
גבינת קוטג'
0.5  כוס
סוכר לבן
2  כפות
קמח לבן
2 
חלמון
2  שקיות
סוכר וניל
1  כפית
תמצית וניל
200  גרם
דובדבנים רצוי מזן אמרנה
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

120 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    ללוש את כל חומרי הבצק. להתפיח שעה בערך.
  • שלב 2

    0 דקות
    לערבב את חומרי המילוי. להניח במקרר עד לשימוש.
  • שלב 3

    0 דקות
    לאחר שהבצק תפח - לרדד לצורת ריבוע. לחתוך לצורת ריבועים ולהניח מילוי באמצע כל ריבוע. לשים מעל כל מילוי דובדבן, ולסגור היטב.
  • שלב 4

    0 דקות
    למרוח כל גבינית בחלמון, כדי שיתקבל צבע יפה.
  • שלב 5

    0 דקות
    לחמם תנור ל-180 מעלות ולאפות עד הזהבה.
ריבועי גבינה ודובדבני אמרנה

שלב 1 מתוך 5

ללוש את כל חומרי הבצק. להתפיח שעה בערך.

ריבועי גבינה ודובדבני אמרנה

שלב 2 מתוך 5

לערבב את חומרי המילוי. להניח במקרר עד לשימוש.

ריבועי גבינה ודובדבני אמרנה

שלב 3 מתוך 5

לאחר שהבצק תפח - לרדד לצורת ריבוע. לחתוך לצורת ריבועים ולהניח מילוי באמצע כל ריבוע. לשים מעל כל מילוי דובדבן, ולסגור היטב.

ריבועי גבינה ודובדבני אמרנה

שלב 4 מתוך 5

למרוח כל גבינית בחלמון, כדי שיתקבל צבע יפה.

ריבועי גבינה ודובדבני אמרנה

שלב 5 מתוך 5

לחמם תנור ל-180 מעלות ולאפות עד הזהבה.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • עוגות
  • דל במלח
  • מקור החלבון

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • ריבועי ריבת חלב ושוקולד

    ריבועי ריבת חלב ושוקולד

    200 דקות קל
  • ריבועי פתיבר פאי לימון

    ריבועי פתיבר פאי לימון

    60 דקות קל
  • ריבועי גרנולה טעימים בדקה

    ריבועי גרנולה טעימים בדקה

    10 דקות בינוני
  • ריבועי מרציפן למימונה

    ריבועי מרציפן למימונה

    20 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים