-
שלב 1
0 דקות
במעבד מזון קטן מעבדים את החמאה, הסוכר והחלמון. מוסיפים את הקמח ומעבדים לפירורים. מעבירים לקערה ואוספים לבצק. נמנעים מעיבוד יתר.
-
שלב 2
0 דקות
מרפדים תבנית בגודל 20X20 ס"מ בנייר אפייה ומשמנים בחמאה.
-
שלב 3
0 דקות
משטחים את הבצק בעזרת הידיים לשכבה אחידה בתחתית התבנית (אפשר להשתמש בכוס כמערוך קטן כדי ליישר את הבצק).
-
שלב 4
25 דקות
אופים בחום של 190 מעלות, כ-25 דקות, עד להזהבה. מוצאים מהתנור ומצננים.
-
שלב 5
60 דקות
כשהבצק קר, מורחים עליו את ריבת החלב בשכבה אחידה ומכניסים למקרר ל-60 דקות .
-
שלב 6
0 דקות
ממיסים את השוקולד עם החמאה והחלב, על אדים או בזהירות במיקרוגל.
-
שלב 7
0 דקות
שופכים את השוקולד החם על ריבת החלב, ומיישרים בעדינות בעזרת מרית. מנערים את התבנית ודופקים אותה בעדינות על משטח העבודה כדי ליישר את השוקולד.
-
שלב 8
120 דקות
מעבירים למקרר ל-120 דקות.
-
שלב 9
0 דקות
חותכים לריבועים בגודל כ-3X3 ס"מ ומעבירים לעטרות נייר.
כתוב ביקורת