המתכון הזה נוצר עבור 12 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מכינים את הבצק: מערבבים את הסוכר, הקמח והמרגרינה במיקסר עם וו לישה או במעבד מזון, רק עד שמתקבלים פירורים.
מוסיפים את החלמונים ואת המים ומערבבים מעט ככל האפשר, עד שנוצר כדור בצק (אם הבצק יבש מוסיפים עוד כף או שתיים של מים).
משטחים את הבצק בתבנית ואופים 10 דקות.
מוציאים את התבנית מהתנור ומצננים אותה דקות אחדות.
מחממים מעט את הריבה במיקרוגל או על אש נמוכה.
מורחים את הריבה בנדיבות בשכבה אחידה על כל הבצק ומפזרים עליה את השוקולד. *ניתן להמיר את השוקולד המריר בכוס שוקולד צ'יפס. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
מכינים את המרנג: מקציפים את החלבונים לקצף יציב ומוסיפים בתנועות עטיפה את סוכר הוניל, הקוקוס ואבקת הפודינג.
מורחים את הקצף בעדינות על שכבת הריבה והשוקולד ומפזרים עליו את האגוזים הקצוצים.
אופים כ- 25 דקות עד שהמרנג זהוב והבצק שחום.
מוציאים את התבנית ומקררים אותה.
חותכים את העוגה לריבועים ומגישים.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0