דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
שבלולי קצף
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. שבלולי קצף

שבלולי קצף

(0)
120 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: מערכת בישולים
קינוח אוורירי ומתוק שיסגור יופי כל ארוחה

רכיבים

מנות 40

המתכון הזה נוצר עבור 40 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
350  גרם
קמח תופח כשר לפסח של אסם, מנופה
1  מיכל
שמנת חמוצה
200  גרם
חמאה
3 
חלמון
1  קורט
מלח
1  כף
אבקת סוכר
3 
חלמון
1  קורט
מלח
1  כוס
סוכר לבן
1  חבילה
פודינג אינסטנט בטעם וניל בטעם וניל או שוקולד
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

120 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מניחים את כל מצרכי הבצק בקערת מעבד מזון, ולשים עד לקבלת בצק אחיד וגמיש. עוטפים את הבצק בניילון נצמד ומשהים במקרר לפחות שעה.
  • שלב 2

    0 דקות
    מחממים את התנור לחום בינוני של 170 מעלות, ומרפדים את התבנית בנייר אפייה.
  • שלב 3

    0 דקות
    מקציפים את החלבונים עם מלח וסוכר, לקצף מבריק ויציב.
  • שלב 4

    0 דקות
    מנפים על הקצף את אבקת הפודינג (וניל או שוקולד) דרך מסננת רשת, כדי למנוע גושים קטנים במלית, ובתנועת קיפול עדינות מבליעים את הפודינג (וניל או שוקולד) לתוך הקצף.
  • שלב 5

    0 דקות
    מחלקים את הבצק ל-3-4 חלקים, ומרדדים כל חלק לעלה מלבני בעובי חצי ס"מ. משטחים את הקצף על עלי הבצק. מגלגלים בעדינות, וחותכים כל גליל לפרוסות בעובי 2 ס"מ.
  • שלב 6

    0 דקות
    מניחים את הפרוסות על נייר האפייה כך שרואים את המלית.
  • שלב 7

    0 דקות
    אופים עד להזהבה יפה, מצננים היטב ושומרים בכלי סגור.
שבלולי קצף

שלב 1 מתוך 7

מניחים את כל מצרכי הבצק בקערת מעבד מזון, ולשים עד לקבלת בצק אחיד וגמיש. עוטפים את הבצק בניילון נצמד ומשהים במקרר לפחות שעה.

שבלולי קצף

שלב 2 מתוך 7

מחממים את התנור לחום בינוני של 170 מעלות, ומרפדים את התבנית בנייר אפייה.

שבלולי קצף

שלב 3 מתוך 7

מקציפים את החלבונים עם מלח וסוכר, לקצף מבריק ויציב.

שבלולי קצף

שלב 4 מתוך 7

מנפים על הקצף את אבקת הפודינג (וניל או שוקולד) דרך מסננת רשת, כדי למנוע גושים קטנים במלית, ובתנועת קיפול עדינות מבליעים את הפודינג (וניל או שוקולד) לתוך הקצף.

שבלולי קצף

שלב 5 מתוך 7

מחלקים את הבצק ל-3-4 חלקים, ומרדדים כל חלק לעלה מלבני בעובי חצי ס"מ. משטחים את הקצף על עלי הבצק. מגלגלים בעדינות, וחותכים כל גליל לפרוסות בעובי 2 ס"מ.

שבלולי קצף

שלב 6 מתוך 7

מניחים את הפרוסות על נייר האפייה כך שרואים את המלית.

שבלולי קצף

שלב 7 מתוך 7

אופים עד להזהבה יפה, מצננים היטב ושומרים בכלי סגור.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • מתכוני קינוחים

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • שבלולי פיצה עם זיתים

    שבלולי פיצה עם זיתים

    30 דקות קל
  • שבלולי נוטלה, ריקוטה וקליפות תפוז מסוכר

    שבלולי נוטלה, ריקוטה וקליפות תפוז מסוכר

    20 דקות קל
  • שבלולי גבינה ושום

    שבלולי גבינה ושום

    70 דקות בינוני
  • שבלולי תרד וגבינה מעולים של אתוש

    שבלולי תרד וגבינה מעולים של אתוש

    70 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים