דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
שוקי עוף ופתיתים בראס אל חנות
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. שוקי עוף ופתיתים בראס אל חנות

שוקי עוף ופתיתים בראס אל חנות

(0)
75 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: מערכת בישולים
מתכון של השף עומר מילר לארוחת צהריים קלאסית בתיבול מפתיע. פשוט וטעים

רכיבים

מנות 8

המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
0.5  כוס
שמן זית
8 
שוק עוף
0  לפי הטעם
מלח
0  לפי הטעם
פלפל גרוס
3 
בצל קצוצים
1 
גזר קלוף וחתוך לקוביות קטנות
2  גבעולים
סלרי קצוצים
5  שיני
שום שלמות קלופות
3  כוסות
פתיתים אפויים אורז אסם
1  כף
ראס אל חנות (תערובת תיבול מרוקאית, להשיג בחנויות תבלינים)
2  עלים
עלה דפנה
1  ליטר
מים
1  כוס
אפונה קפואה
1  כוס
פטרוזיליה קצוצה
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

75 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מחממים שמן זית בסיר רחב ומשחימים את שוקי העוף. מתבלים במלח ופלפל שחור. מוציאים מהסיר בעזרת כף מחוררת.
  • שלב 2

    0 דקות
    מוסיפים לסיר בצלים, גזר, סלרי ושום ומטגנים 10 דק' עד שהבצלים שחומים.
  • שלב 3

    0 דקות
    מוסיפים פתיתים, ראס אל-חנות ועלי דפנה ומטגנים 3 דק'.
  • שלב 4

    1 דקות
    מחזירים לסיר את שוקי העוף, מערבבים בעדינות ויוצקים מים (ניתן להשתמש גם בציר עוף, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון) לסיר עד כדי כיסוי.
  • שלב 5

    45 דקות
    מביאים לרתיחה, מנמיכים את הלהבה למינימום ומבשלים מכוסה 45 דקות.
  • שלב 6

    0 דקות
    מוסיפים אפונה, מערבבים ומבשלים 10 דק' נוספות.
  • שלב 7

    0 דקות
    מפזרים פטרוזיליה ומגישים.
שוקי עוף ופתיתים בראס אל חנות

שלב 1 מתוך 7

מחממים שמן זית בסיר רחב ומשחימים את שוקי העוף. מתבלים במלח ופלפל שחור. מוציאים מהסיר בעזרת כף מחוררת.

שוקי עוף ופתיתים בראס אל חנות

שלב 2 מתוך 7

מוסיפים לסיר בצלים, גזר, סלרי ושום ומטגנים 10 דק' עד שהבצלים שחומים.

שוקי עוף ופתיתים בראס אל חנות

שלב 3 מתוך 7

מוסיפים פתיתים, ראס אל-חנות ועלי דפנה ומטגנים 3 דק'.

שוקי עוף ופתיתים בראס אל חנות

שלב 4 מתוך 7

מחזירים לסיר את שוקי העוף, מערבבים בעדינות ויוצקים מים (ניתן להשתמש גם בציר עוף, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון) לסיר עד כדי כיסוי.

שוקי עוף ופתיתים בראס אל חנות

שלב 5 מתוך 7

מביאים לרתיחה, מנמיכים את הלהבה למינימום ומבשלים מכוסה 45 דקות.

שוקי עוף ופתיתים בראס אל חנות

שלב 6 מתוך 7

מוסיפים אפונה, מערבבים ומבשלים 10 דק' נוספות.

שוקי עוף ופתיתים בראס אל חנות

שלב 7 מתוך 7

מפזרים פטרוזיליה ומגישים.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • עוף
  • חורף
  • תוספות
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • כרעיים או שוקיים ברוטב קארי וחלב קוקוס

    כרעיים או שוקיים ברוטב קארי וחלב קוקוס

    40 דקות בינוני
  • שוקי עוף בלימון כבוש, ארטישוק ושומר

    שוקי עוף בלימון כבוש, ארטישוק ושומר

    60 דקות קל
  • שוקי עוף צלויות עם תפוחי אדמה וירקות כתומים

    שוקי עוף צלויות עם תפוחי אדמה וירקות כתומים

    90 דקות קל
  • שוקי עוף צלויות עם אורז וירקות מטוגן בנוסח סיני

    שוקי עוף צלויות עם אורז וירקות מטוגן בנוסח סיני

    90 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים