דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
תבשיל בשר ופול ברוטב עגבניות
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. תבשיל בשר ופול ברוטב עגבניות

תבשיל בשר ופול ברוטב עגבניות

(0)
90 דקות
קל
מתכונאי/ת: מורן
תבשיל עשיר ומלא בטעמים של בשר ופול ירוק ברוטב עגבניות סמיך ועשיר, מנה עיקרית נפלאה לחובבי הפול

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
0.75  קילוגרם
בשר בקר מס' 4-5 או גולש, חתוך לקוביות
1  חבילה
פול קפוא
1 
בצל קצוץ ומטוגן
2  שיני
שום קצוצות
2 
עגבנייה מגורדות
1  כפית
מלח
0.25  כפית
פלפל שחור
1  כפית
כמון טחון
1  כפית
פפריקה אדומה מתוקה
1  כף
מרק טעם עוף ר.טבעיים
1  כפית
פפריקה אדומה מתוקה
2  כוסות
מים רותחים
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

90 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מטגנים בשמן את הבצל והשום, מוסיפים פנימה את הבשר ומטגנים עד לסגירת הבשר.
  • שלב 2

    0 דקות
    מוסיפים את הפולים ומטגנים עוד מספר דקות.
  • שלב 3

    0 דקות
    מוסיפים את העגבניות המגורדות יחד עם התבלינים וממשיכים לטגן עוד כמה דקות.
  • שלב 4

    10 דקות
    מוסיפים מים רותחים עד לכיסוי התבשיל, מביאים לרתיחה וממשיכים לבשל על אש גבוהה בערך 10 דקות.
  • שלב 5

    60 דקות
    מנמיכים את הלהבה, מכסים ומבשלים כ-60 דקות לפחות.
תבשיל בשר ופול ברוטב עגבניות

שלב 1 מתוך 5

מטגנים בשמן את הבצל והשום, מוסיפים פנימה את הבשר ומטגנים עד לסגירת הבשר.

תבשיל בשר ופול ברוטב עגבניות

שלב 2 מתוך 5

מוסיפים את הפולים ומטגנים עוד מספר דקות.

תבשיל בשר ופול ברוטב עגבניות

שלב 3 מתוך 5

מוסיפים את העגבניות המגורדות יחד עם התבלינים וממשיכים לטגן עוד כמה דקות.

תבשיל בשר ופול ברוטב עגבניות

שלב 4 מתוך 5

מוסיפים מים רותחים עד לכיסוי התבשיל, מביאים לרתיחה וממשיכים לבשל על אש גבוהה בערך 10 דקות.

תבשיל בשר ופול ברוטב עגבניות

שלב 5 מתוך 5

מנמיכים את הלהבה, מכסים ומבשלים כ-60 דקות לפחות.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • בשר
  • חורף
  • חגיגה
  • תוספות
  • קטניות
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לשבת
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • אינטריה - תבשיל אטריות עם בצל מטוגן וכורכום

    אינטריה - תבשיל אטריות עם בצל מטוגן וכורכום

    20 דקות קל
  • פלוב - תבשיל אורז ובשר בשכבות

    פלוב - תבשיל אורז ובשר בשכבות

    120 דקות בינוני
  • תבשיל לשון בקר

    תבשיל לשון בקר

    60 דקות בינוני
  • תבשיל בורגול

    תבשיל בורגול

    30 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים