דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
תבשיל קדרה  ביין
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. תבשיל קדרה ביין

תבשיל קדרה ביין

(0)
200 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: רחלי אינדיג
תבשיל קדירה מושלם לימי חורף קרירים, יחמם אתכם גם בלב וגם בבטן

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1  קילוגרם
בשר בקר
5 
גזר
4  עלים
סלרי
6  שיני
שום
3 
עגבנייה טריות
1  גבעול
תימין טריים
3 
בצל
1  בקבוק
יין אדום
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

200 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    לחתוך את הבשר לקוביות בינוניות.
  • שלב 2

    0 דקות
    לטגן בשמן זית (לסגור) ולהוציא מהסיר.
  • שלב 3

    0 דקות
    לחתוך את הבצל לקוביות גסות, את השום לדפוק עם סכין ולטגן בשמן של הבשר.
  • שלב 4

    0 דקות
    להוסיף את הגזר שנחתך לרצועות ואת הבשר ולהמשיך להזהיב.
  • שלב 5

    0 דקות
    לפזר פלפל גרוס+מלח, לחתוך את העגבניות מעל הבשר.
  • שלב 6

    0 דקות
    להניח את עלי הסלרי ואת התימין ולשפוך את כל בקבוק היין.
  • שלב 7

    180 דקות
    כשהתבשיל מגיע לרתיחה מנמיכים את האש ומבשלים על אש קטנה כ-180 דקות.
תבשיל קדרה  ביין

שלב 1 מתוך 7

לחתוך את הבשר לקוביות בינוניות.

תבשיל קדרה  ביין

שלב 2 מתוך 7

לטגן בשמן זית (לסגור) ולהוציא מהסיר.

תבשיל קדרה  ביין

שלב 3 מתוך 7

לחתוך את הבצל לקוביות גסות, את השום לדפוק עם סכין ולטגן בשמן של הבשר.

תבשיל קדרה  ביין

שלב 4 מתוך 7

להוסיף את הגזר שנחתך לרצועות ואת הבשר ולהמשיך להזהיב.

תבשיל קדרה  ביין

שלב 5 מתוך 7

לפזר פלפל גרוס+מלח, לחתוך את העגבניות מעל הבשר.

תבשיל קדרה  ביין

שלב 6 מתוך 7

להניח את עלי הסלרי ואת התימין ולשפוך את כל בקבוק היין.

תבשיל קדרה  ביין

שלב 7 מתוך 7

כשהתבשיל מגיע לרתיחה מנמיכים את האש ומבשלים על אש קטנה כ-180 דקות.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • בשר
  • חורף
  • חגיגה
  • דל במלח
  • דל סוכר
  • ללא סויה
  • ללא דגים
  • בלי חזיר
  • מנה שנייה
  • ללא לקטוז
  • ללא גלוטן
  • ללא ביצים
  • ללא גלוטן
  • ללא לקטוז
  • מנה עיקרית
  • ללא אגוזים
  • ללא בוטנים
  • ללא סרטנים
  • מקור החלבון
  • עשיר בחלבון
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לשבת
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • אינטריה - תבשיל אטריות עם בצל מטוגן וכורכום

    אינטריה - תבשיל אטריות עם בצל מטוגן וכורכום

    20 דקות קל
  • פלוב - תבשיל אורז ובשר בשכבות

    פלוב - תבשיל אורז ובשר בשכבות

    120 דקות בינוני
  • תבשיל לשון בקר

    תבשיל לשון בקר

    60 דקות בינוני
  • תבשיל בורגול

    תבשיל בורגול

    30 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים