המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מרתיחים בסיר את מרק העוף, רוטב הדגים, הסוכר, פלפלון הצ'ילי, הזנגוויל, עשב הלימון ורסק התמרינד. מנמיכים את הלהבה ומבשלים כ-20 דקות.
מרתיחים מי מלח בסיר גדול, מוסיפים את האספרגוס ומביאים שנית לרתיחה. מנמיכים את הלהבה ומבשלים דקה. מסננים, שוטפים במים קרים ומעבירים לקערת מי קרח.
שמים את בצלי השאלוט בקערה ומערבבים עם המלח.
מחממים את השמן במחבת בעלת תחתית כבדה. מוסיפים את בצלי השאלוט ומטגנים קלות עד שהם משחימים ונעשים פריכים.
מחלקים את האספרגוס החלוט, תרד המים והבצל הירוק לשש קעריות מרק.
מחממים שנית את מרק העוף ומוסיפים את מיץ הליים.
מסננים את המרק מעל לשאר הרכיבים בקעריות, מפזרים מלמעלה את בצלי השאלוט הפריכים ומגישים.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0