יוצקים לקערית את חומרי הרוטב: רוטב צ’ילי מתוק, רוטב טריאקי, אבקת מרק עוף של אוסם, מלח ופלפל שחור. מערבבים היטב, עד לקבלת מרקם חלק ואחיד.
שלב 2
0 דקות
מניחים את רצועות העוף בכלי. יוצקים לכלי את חומרי המישרה: קורנפלור, יין לבן, רוטב טריאקי, רוטב סויה בסגנון סיני, חלבון ביצה, מלח ופלפל. מערבבים ומשרים במשך 4 שעות.
שלב 3
0 דקות
יוצקים לווק מעט שמן. מוסיפים את רצועות העוף, ומקפיצים תוך כדי ערבוב מתמיד, עד שהעוף משנה את צבעו. מוציאים את הרצועות מהווק, ומניחים בצלחת.
שלב 4
0 דקות
יוצקים לווק עוד 3 כפות שמן, ומחממים על להבה גבוהה. מוסיפים את הירקות, ומטגנים במשך כ-4 דקות, תוך כדי ערבוב.
שלב 5
0 דקות
מחזירים למחבת את רצועות העוף המטוגנות, וכן את הנודלס המבושלים.
שלב 6
0 דקות
יוצקים לווק את הרוטב שבקערית, ומערבבים. משפרים טעם עם קורט מלח ופלפל שחור.
בתיאבון!
שלב 1
מתוך
6
יוצקים לקערית את חומרי הרוטב: רוטב צ’ילי מתוק, רוטב טריאקי, אבקת מרק עוף של אוסם, מלח ופלפל שחור. מערבבים היטב, עד לקבלת מרקם חלק ואחיד.
שלב 2
מתוך
6
מניחים את רצועות העוף בכלי. יוצקים לכלי את חומרי המישרה: קורנפלור, יין לבן, רוטב טריאקי, רוטב סויה בסגנון סיני, חלבון ביצה, מלח ופלפל. מערבבים ומשרים במשך 4 שעות.
שלב 3
מתוך
6
יוצקים לווק מעט שמן. מוסיפים את רצועות העוף, ומקפיצים תוך כדי ערבוב מתמיד, עד שהעוף משנה את צבעו. מוציאים את הרצועות מהווק, ומניחים בצלחת.
שלב 4
מתוך
6
יוצקים לווק עוד 3 כפות שמן, ומחממים על להבה גבוהה. מוסיפים את הירקות, ומטגנים במשך כ-4 דקות, תוך כדי ערבוב.
שלב 5
מתוך
6
מחזירים למחבת את רצועות העוף המטוגנות, וכן את הנודלס המבושלים.
שלב 6
מתוך
6
יוצקים לווק את הרוטב שבקערית, ומערבבים. משפרים טעם עם קורט מלח ופלפל שחור.
בתיאבון!
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0