אופים ב-150 מעלות עד שקיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא יבש.
בתיאבון!
*לגרסת פרווה - ניתן להמיר את החלב בכוס מים או מיץ תפוזים ואת החמאה בכוס שמן או 340 גרם מרגרינה. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
שלב 1
מתוך
2
מערבבים יחד את כל המצרכים, עד לקבלת תערובת חלקה.
שלב 2
מתוך
2
אופים ב-150 מעלות עד שקיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא יבש.
בתיאבון!
*לגרסת פרווה - ניתן להמיר את החלב בכוס מים או מיץ תפוזים ואת החמאה בכוס שמן או 340 גרם מרגרינה. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0