הכנת מוס שוקולד: להמיס את השוקולד עם מיכל של שמנת מתוקה ולקרר היטב במקרר, לפחות שעתיים.
שלב 2
0 דקות
לאחר שהשוקולד והשמנת התקררו, לשפוך לקערת המיקסר ולהקציף היטב. להוסיף עוד שמנת מתוקה ולהמשיך להקציף עוד 2 דקות, עד מרקם של מוס. לשפוך על השוקולד והקוקוס ולקרר.
שלב 3
0 דקות
הכנת הבסיס: להקציף את החלמונים עם הסוכר.
שלב 4
0 דקות
להוסיף את הקוקוס ולאפות בחום 160 מעלות, בערך 35 דקות או עד שמזהיב. להוציא ולקרר מעט.
שלב 5
0 דקות
הכנת הקרם: להמיס על סיר מים, לקרר לחום החדר ולהוסיף את 5 החלמונים.
שלב 6
0 דקות
לשפוך על הקוקוס ולהוסיף 100 גר' אגוזים קצוצים ולהכניס למקרר.
שלב 7
0 דקות
לעיטור: מקציפים עוד מיכל שמנת מתוקה עם 2 כפות סוכר.
שלב 8
0 דקות
מכניסים לשק זילוף ומקשטים.
שלב 1
מתוך
8
הכנת מוס שוקולד: להמיס את השוקולד עם מיכל של שמנת מתוקה ולקרר היטב במקרר, לפחות שעתיים.
שלב 2
מתוך
8
לאחר שהשוקולד והשמנת התקררו, לשפוך לקערת המיקסר ולהקציף היטב. להוסיף עוד שמנת מתוקה ולהמשיך להקציף עוד 2 דקות, עד מרקם של מוס. לשפוך על השוקולד והקוקוס ולקרר.
שלב 3
מתוך
8
הכנת הבסיס: להקציף את החלמונים עם הסוכר.
שלב 4
מתוך
8
להוסיף את הקוקוס ולאפות בחום 160 מעלות, בערך 35 דקות או עד שמזהיב. להוציא ולקרר מעט.
שלב 5
מתוך
8
הכנת הקרם: להמיס על סיר מים, לקרר לחום החדר ולהוסיף את 5 החלמונים.
שלב 6
מתוך
8
לשפוך על הקוקוס ולהוסיף 100 גר' אגוזים קצוצים ולהכניס למקרר.
שלב 7
מתוך
8
לעיטור: מקציפים עוד מיכל שמנת מתוקה עם 2 כפות סוכר.
שלב 8
מתוך
8
מכניסים לשק זילוף ומקשטים.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0