המתכון הזה נוצר עבור 112 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
לוקחים 4 ביצים ומפרידים אותן. את החלבונים מקציפים היטב ומוסיפים בהדרגה 1 כוס סוכר עד שנוצר קצף קשה.
מרפדים תבנית פיירקס מלבנית ומשמנים היטב.
אופים את הקצף בחום של 125 מעלות למשך 60 דקות.
משאירים בתנור עד שיתקרר, נוצר קצף קשה.
לוקחים את השוקולד + המרגרינה וממיסים על אש קטנה.
יש להפריד 3 ביצים נוספות ושוב להקציף חלבונים עם 3/4 כוס סוכר. את 3 החלמונים לשפוך לתערובת השוקולד שהתקררה.
מעבירים את קצף הביצים לתערובת השוקולד, מערבבים לאט לאט.
את התערובת יוצקים מעל המרנג ומכניסים למקרר כ- 120 דקות
לאחר מכן יש להקציף את השמנת המתוקה+2 כפיות סוכר ולשפוך על תערובת המוס.
ניתן לקשט כיד הדמיון: אגוזים, סירופ שוקולד וכו'.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0