מערבבים במיקסר חמאה, ביצים, סוכר, סוכר וניל, קמח ואבקת אפייה לתערובת אחיד (לא לערבב הרבה) מורחים על תחתית תבנית משומנת במעט שמן (כמות הבצק מספיקה לכל התבנית למרות שזה נראה מעט). אופים ב-180 מעלות כ-20 דקות, או עד שקיסם ננעץ ויוצא נקי (הבסיס בצבע זהוב לבן). מניחים לקירור.
שלב 2
0 דקות
מחוררים את בסיס העוגה עם קיסם (כ-15 חורים בכל העוגה) לוקחים 3/4 כוס מסירופ/נוזל המשמשים ומרטיבים את בסיס העוגה בצורה שווה.
שלב 3
0 דקות
חותכים את המשמשים לפלחים, ומסדרים במעגל צמוד לדפנות התבנית על הבסיס ובמרכז (מה שנשאר).
שלב 4
0 דקות
מקציפים במיקסר שמנת מתוקה 38%, כוס חלב ואינסטנט פודינג, עד לקבלת קרם יציב.
שלב 5
0 דקות
שופכים על הבסיס עם המשמשים, ומכניסים לקירור. מכינים ג'לי משמש לפי הוראות ההכנה, ממתינים חמש דקות ושופכים על העוגה.
שלב 6
1 דקות
מכניסים לקירור של 8 שעות לפחות (עדיף לילה). העוגה משתבחת למחרת.
בתיאבון!
ניתן להמיר את המשמשים המשומרים לאפרסקים, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
שלב 1
מתוך
6
מערבבים במיקסר חמאה, ביצים, סוכר, סוכר וניל, קמח ואבקת אפייה לתערובת אחיד (לא לערבב הרבה) מורחים על תחתית תבנית משומנת במעט שמן (כמות הבצק מספיקה לכל התבנית למרות שזה נראה מעט). אופים ב-180 מעלות כ-20 דקות, או עד שקיסם ננעץ ויוצא נקי (הבסיס בצבע זהוב לבן). מניחים לקירור.
שלב 2
מתוך
6
מחוררים את בסיס העוגה עם קיסם (כ-15 חורים בכל העוגה) לוקחים 3/4 כוס מסירופ/נוזל המשמשים ומרטיבים את בסיס העוגה בצורה שווה.
שלב 3
מתוך
6
חותכים את המשמשים לפלחים, ומסדרים במעגל צמוד לדפנות התבנית על הבסיס ובמרכז (מה שנשאר).
שלב 4
מתוך
6
מקציפים במיקסר שמנת מתוקה 38%, כוס חלב ואינסטנט פודינג, עד לקבלת קרם יציב.
שלב 5
מתוך
6
שופכים על הבסיס עם המשמשים, ומכניסים לקירור. מכינים ג'לי משמש לפי הוראות ההכנה, ממתינים חמש דקות ושופכים על העוגה.
שלב 6
מתוך
6
מכניסים לקירור של 8 שעות לפחות (עדיף לילה). העוגה משתבחת למחרת.
בתיאבון!
ניתן להמיר את המשמשים המשומרים לאפרסקים, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0