המתכון הזה נוצר עבור 16 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
להמיס במיקרוגל שוקולד עם חמאה ולצנן.
לטרוף ביצים, תמצית וניל וסוכר. להוסיף שמן וחלב קוקוס ולטרוף יחד.
להוסיף קמח, אבקת אפיה וקוקוס ולטרוף לקבלת תערובת אחידה. להוציא 1/3 מהתערובת לקערה נפרדת.
לערבב 1/3 מהתערובת הקוקוס עם תערובת שוקולד.
לצקת לתבנית אפיה משומנת כף מתערובת הקוקוס וכף מתערובת השוקולד, עד סיום התערובות, למראה של עוגת ספירלה.
לאפות בחום בינוני של 180 מעלות עד שקיסם הננעץ בעוגה יוצא יבש.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0