המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מקציפים את כל חומרי העוגה במשך 5 דקות.
מעבירים לתבנית אפייה משומנת ואופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות במשך 15 דקות.
מוציאים מהתנור ומצננים.
מקציפים את כל חומרי הקצפת יחד עד שמקבלים קצפת אחידה. מעבירים לקירור של 10 דקות במקרר.
ממיסים את השוקולד ואת המים במיקרוגל.
כאשר העוגה קרה, מורחים עליה את הקצפת ומעליה את השוקולד. בתיאבון!
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0