המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
לחמם תנור ל-180 מעלות.
לנפות את הקמח ולהוסיף אבקת אפיה, סוכר, שוקולית ונס קפה. לערבב.
בקערה שניה לשים מים, ביצים, שמן ולערבב.
ליצור "גומה" בקערה של המרכיבים היבשים (של הקמח) ולהוסיף את עיסת המרכיבים הרטובים.
עם מערבל לערבב את העיסה כשתי דקות.
לשמן תבנית 26 ולצקת לתוכה את הבלילה ולהכניס לתנור המחומם, עד שהעוגה מזהיבה וקיסם יוצא נקי.
להכנת הציפוי מערבבים בסיר על להבה נמוכה מאוד את השוקולד והמרגרינה. מסירים מאהאש לפני שכל השוקולד נמס וממשיכים לערבב עד קבלת מרקם חלק ומבריק ללא גושים.
מצננים את העוגה ויוצקים את הציפוי מעל.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0