מבשלים את התפוזים עם קליפתם במים במשך 15-20 דקות, עד שהם רכים. פורסים ומגלענים את התפוזים. מרסקים אותם בבלנדר, עד לקבלת מרקם חלק.
שלב 2
0 דקות
מחממים תנור לחום נמוך של 140 מעלות. משמנים תבנית בקוטר 26 ס"מ.
שלב 3
0 דקות
מקציפים את החלבונים בקערה, עד שמתחיל להיווצר קצף רך. מפזרים בהדרגה רבע מכוס הסוכר על הקצף, תוך הקצפה, עד שהסוכר נבלע והקצף יציב ומבריק.
שלב 4
0 דקות
בקערה אחרת מקציפים את החלמונים עם כוס הסוכר הנותרת כשלוש דקות, עד לקבלת קצף תפוח ובהיר. מקפלים בהדרגה לתוך קצף החלמונים את התפוזים והשקדים. מוסיפים את קצף החלבונים, בשלושה שלבים, תוך ערבוב בתנועות קיפול.
שלב 5
0 דקות
יוצקים את התערובת לתבנית ואופים בתנור החם כשעה, עד שקיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא יבש.
בתיאבון!
שלב 1
מתוך
5
מבשלים את התפוזים עם קליפתם במים במשך 15-20 דקות, עד שהם רכים. פורסים ומגלענים את התפוזים. מרסקים אותם בבלנדר, עד לקבלת מרקם חלק.
שלב 2
מתוך
5
מחממים תנור לחום נמוך של 140 מעלות. משמנים תבנית בקוטר 26 ס"מ.
שלב 3
מתוך
5
מקציפים את החלבונים בקערה, עד שמתחיל להיווצר קצף רך. מפזרים בהדרגה רבע מכוס הסוכר על הקצף, תוך הקצפה, עד שהסוכר נבלע והקצף יציב ומבריק.
שלב 4
מתוך
5
בקערה אחרת מקציפים את החלמונים עם כוס הסוכר הנותרת כשלוש דקות, עד לקבלת קצף תפוח ובהיר. מקפלים בהדרגה לתוך קצף החלמונים את התפוזים והשקדים. מוסיפים את קצף החלבונים, בשלושה שלבים, תוך ערבוב בתנועות קיפול.
שלב 5
מתוך
5
יוצקים את התערובת לתבנית ואופים בתנור החם כשעה, עד שקיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא יבש.
בתיאבון!
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0