המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מנפים לקערה קמח, מוסיפים אבקת אפייה, ביצים, סוכר ושמן. מערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.
משמנים תבנית עגולה בקוטר 24.
מסדרים את קוביות התפוחים, כך שיכסו את כל התחתית, מפזרים מעל צימוקים, אגוזים (אם רוצים), זורים מעל קינמון ויוצקים את תערובת העוגה מעל.
מכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות, למשך 50 דקות.
נהדר להגשה עם גלידת וניל כשהעוגה מעט חמה. בתיאבון!
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0