המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מבשלים את השוקולד עם הסוכר, אבקת הקפה והשמנת תוך כדי בחישה, עד שמתקבלת תערובת אחידה.
מסירים מהאש, מוסיפים את הווניל ומצננים היטב.
מעבירים למקרר ומצננים עד שהתערובת קרה מאוד.
מקציפים במערבל חשמלי עד שהתערובת מתעבה ומבהירה.
מעבירים לתבנית מאורכת (באורך 30 ס"מ) ומקפיאים למשך ארבע שעות. להגשה - פורסים לפרוסות. בתיאבון!
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0