שמים שמן זית בסיר, מוסיפים את הפתיתים ומכסים במים (1 ס"מ מעל הפתיתים). מבשלים חצי מכוסה עד שמוכן.
שלב 2
0 דקות
מכינים את הרוטב: יוצקים כפית שמן, מטגנים מעט את השום עד שמתחיל להריח טוב, מוסיפים את שאר המצרכים ומביאים לרתיחה, מחכים שיצטמצם מעט. מעבירים לקערה ושמים בצד.
שלב 3
0 דקות
מקפיצים את העוף עד שהוא מזהיב ומוכן מבפנים.
שלב 4
0 דקות
מטגנים בצל ואת החלק הלבן של המנגולד. מוסיפים פטריות ומטגנים כמה דקות עד שהפטריות מתחילות להשחים. מוסיפים ברוקולי ואת החלקים הירוקים של המנגולד או התרד.
שלב 5
5 דקות
לאחר שכל הירקות מוכנים, מוסיפים את הרוטב ואת הפתיתים ומערבבים כמה דקות עד שהרוטב נספג.
*ניתן להמיר את התרד במנגולד. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
שלב 1
מתוך
5
שמים שמן זית בסיר, מוסיפים את הפתיתים ומכסים במים (1 ס"מ מעל הפתיתים). מבשלים חצי מכוסה עד שמוכן.
שלב 2
מתוך
5
מכינים את הרוטב: יוצקים כפית שמן, מטגנים מעט את השום עד שמתחיל להריח טוב, מוסיפים את שאר המצרכים ומביאים לרתיחה, מחכים שיצטמצם מעט. מעבירים לקערה ושמים בצד.
שלב 3
מתוך
5
מקפיצים את העוף עד שהוא מזהיב ומוכן מבפנים.
שלב 4
מתוך
5
מטגנים בצל ואת החלק הלבן של המנגולד. מוסיפים פטריות ומטגנים כמה דקות עד שהפטריות מתחילות להשחים. מוסיפים ברוקולי ואת החלקים הירוקים של המנגולד או התרד.
שלב 5
מתוך
5
לאחר שכל הירקות מוכנים, מוסיפים את הרוטב ואת הפתיתים ומערבבים כמה דקות עד שהרוטב נספג.
*ניתן להמיר את התרד במנגולד. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0