המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
שמים את האורז, המים והמלח בסיר גדול, מכסים ומביאים לרתיחה.
מנמיכים להבה, ומבשלים מכוסה כ-20 דקות, או עד שהאורז מתרכך אבל שומר על נגיסות ואינו מתפרק.
מסננים את האורז משאריות המים, ומקררים לטמפרטורת החדר. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0