דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
אורז אדום עם גמבה ורצועות עוף
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. אורז אדום עם גמבה ורצועות עוף

אורז אדום עם גמבה ורצועות עוף

(0)
35 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: אורטל דוסטוב
ארוחה בסיר אחד: אורז אדום מעגבניות עם רצועות חזה עוף עסיסיות, וקוביות גמבה בתיבל פיקנטי. ההכנה קלה ומהירה

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1  כוס
אורז בסמטי
0.5 
פלפל אדום חתוכה לקוביות
1 
עגבנייה גדולה, חתוכה לקוביות
1 
חזה עוף חתוך לרצועות או קוביות
2  כוסות
מים
2  כפות
רסק עגבניות
1  כף
פפריקה אדומה מתוקה
1  כפית
כורכום
1  כפית
מלח
1  כפית
פלפל
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

35 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מחממים סיר עם כף שמן ומטגנים את העגבניה והגמבה כשתי דקות.
  • שלב 2

    0 דקות
    מוסיפים את רצועות העוף ואת שאר התבלינים וחצי כוס מים, מנמיכים להבה מכסים את הסיר ומבשלים את השניצל עד שהוא מלבין (כעשר דקות).
  • שלב 3

    0 דקות
    מוסיפים את הארוז ואת המים שנותרו, מערבבים סוגרים שוב את מכסה הסיר ומבשלים 10 דקות.
  • שלב 4

    0 דקות
    מורידים את הסיר מהאש ומשאירים סגור כחמש דקות נוספות לפני ההגשה.
אורז אדום עם גמבה ורצועות עוף

שלב 1 מתוך 4

מחממים סיר עם כף שמן ומטגנים את העגבניה והגמבה כשתי דקות.

אורז אדום עם גמבה ורצועות עוף

שלב 2 מתוך 4

מוסיפים את רצועות העוף ואת שאר התבלינים וחצי כוס מים, מנמיכים להבה מכסים את הסיר ומבשלים את השניצל עד שהוא מלבין (כעשר דקות).

אורז אדום עם גמבה ורצועות עוף

שלב 3 מתוך 4

מוסיפים את הארוז ואת המים שנותרו, מערבבים סוגרים שוב את מכסה הסיר ומבשלים 10 דקות.

אורז אדום עם גמבה ורצועות עוף

שלב 4 מתוך 4

מורידים את הסיר מהאש ומשאירים סגור כחמש דקות נוספות לפני ההגשה.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • עוף
  • חורף
  • תוספות
  • ללא דגים
  • בלי חזיר
  • מנה שנייה
  • ללא גלוטן
  • ללא ביצים
  • ללא גלוטן
  • מנה עיקרית
  • ללא אגוזים
  • ללא בוטנים
  • ללא סרטנים
  • מקור החלבון
  • עשיר בחלבון
  • מתכוני אורז
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • פלוב - תבשיל אורז ובשר בשכבות

    פלוב - תבשיל אורז ובשר בשכבות

    120 דקות בינוני
  • אורז בוכרי

    אורז בוכרי

    80 דקות בינוני
  • טאג'ין עוף ואורז על מצע תפוחי אדמה פריכים

    טאג'ין עוף ואורז על מצע תפוחי אדמה פריכים

    180 דקות בינוני
  • בצלים ממולאים באורז עם בשר וצנוברים

    בצלים ממולאים באורז עם בשר וצנוברים

    180 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים