שמים בסיר את העגבניות והבצל. מתבלים בפלפל, פפריקה, מלח, אבקת מרק עגבניות ושמן, ומערבבים היטב. יוצקים מעל את המים, ומביאים לרתיחה. מוסיפים את החומוס, או הפטריות ואת האורז ומבשלים 10 דקות לבישול חלקי. מנמיכים את הלהבה, וממשיכים בבישול עוד חצי שעה.
שלב 3
0 דקות
מחממים במחבת את השמן ומטגנים את רצועות הבצל עד לגוון זהב, מוסיפים את השקדים והצימוקים, ומטגנים מספר דקות נוספות ויוצקים מעל האורז ומגישים חם.
בתיאבון!
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0