דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
אורז אדום עם שקדים וצימוקים
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. אורז אדום עם שקדים וצימוקים

אורז אדום עם שקדים וצימוקים

(0)
60 דקות
קל
מתכונאי/ת: שושנה שוקוהי
התוספת המושלמת לכל ארוחה

רכיבים

מנות 8

המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
0.5  קילוגרם
אורז
3 
עגבנייה מגורדות
1 
בצל חתוך לרצועות
1  כפית
פלפל
1  כפית
פפריקה אדומה מתוקה
1  כפית
מלח
2  כפות
'מנק עגבניוח 100% ךניבים טבעיים 400 גר
0.25  כוס
שמן קנולה
4  גביעים
מים
0.5  חבילה
גרגירי חומוס מסוננים או קופסת פטריות מסוננות
100  גרם
שקדים חלוטים וקלופים
50  גרם
צימוקים
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

60 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מכסים את האורז במים, ומשרים כשעה. שוטפים היטב.
  • שלב 2

    0 דקות
    שמים בסיר את העגבניות והבצל. מתבלים בפלפל, פפריקה, מלח, אבקת מרק עגבניות ושמן, ומערבבים היטב. יוצקים מעל את המים, ומביאים לרתיחה. מוסיפים את החומוס, או הפטריות ואת האורז ומבשלים 10 דקות לבישול חלקי. מנמיכים את הלהבה, וממשיכים בבישול עוד חצי שעה.
  • שלב 3

    0 דקות
    מחממים במחבת את השמן ומטגנים את רצועות הבצל עד לגוון זהב, מוסיפים את השקדים והצימוקים, ומטגנים מספר דקות נוספות ויוצקים מעל האורז ומגישים חם. בתיאבון!
אורז אדום עם שקדים וצימוקים

שלב 1 מתוך 3

מכסים את האורז במים, ומשרים כשעה. שוטפים היטב.

אורז אדום עם שקדים וצימוקים

שלב 2 מתוך 3

שמים בסיר את העגבניות והבצל. מתבלים בפלפל, פפריקה, מלח, אבקת מרק עגבניות ושמן, ומערבבים היטב. יוצקים מעל את המים, ומביאים לרתיחה. מוסיפים את החומוס, או הפטריות ואת האורז ומבשלים 10 דקות לבישול חלקי. מנמיכים את הלהבה, וממשיכים בבישול עוד חצי שעה.

אורז אדום עם שקדים וצימוקים

שלב 3 מתוך 3

מחממים במחבת את השמן ומטגנים את רצועות הבצל עד לגוון זהב, מוסיפים את השקדים והצימוקים, ומטגנים מספר דקות נוספות ויוצקים מעל האורז ומגישים חם. בתיאבון!

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • תוספות
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • מתכוני אורז
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • פלוב - תבשיל אורז ובשר בשכבות

    פלוב - תבשיל אורז ובשר בשכבות

    120 דקות בינוני
  • אורז בוכרי

    אורז בוכרי

    80 דקות בינוני
  • טאג'ין עוף ואורז על מצע תפוחי אדמה פריכים

    טאג'ין עוף ואורז על מצע תפוחי אדמה פריכים

    180 דקות בינוני
  • בצלים ממולאים באורז עם בשר וצנוברים

    בצלים ממולאים באורז עם בשר וצנוברים

    180 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים